27. maj 2019
Raklevs kvinder fik et fur ned ad rangstigen, da de gik fra førsteplads og maksimumpoint i efteråret 2017, til en syvendeplads i foråret 2018. Stine Jespersgaard Hansen og resten af holdet har dog rejst sig  og vandt igen kvindeserie øst i efteråret 2018. Foto: Peter Andersen
Raklevs kvinder fik et fur ned ad rangstigen, da de gik fra førsteplads og maksimumpoint i efteråret 2017, til en syvendeplads i foråret 2018. Stine Jespersgaard Hansen og resten af holdet har dog rejst sig og vandt igen kvindeserie øst i efteråret 2018. Foto: Peter Andersen
Foto: Peter Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Spå om sporten 2018

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Spå om sporten 2018
Lokalsport - 31. december 2018 kl. 07:55
Af Christian Dahl
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Ni rigtige skulle der til for at vinde Spå om sporten 2018.

arrow Læs også: Her er 2018's spørgsmål og svar

Ni rigtige ud af 11, vel at mærke.

Trods gennemsyn af mange kyndige par øjne var spå-opgaven nemlig endt med, at man ikke kunne vælge det rigtige svar på spørgsmål fem. Her spurgte vi om, hvor mange lokale håndboldhold, der stadig var med i pokalturneringen den 17. december. Og efter HF Kalundborgs mænd blev slået ud som sidste lokale hold 14 dage forinden, er det rigtige svar nul.

Men svarmulighederne var et eller to, tre eller fire, fem eller flere.

Vi har derfor valgt at lade spørgsmålet udgå. Det har nu ikke den store effekt, for 82,4 procent havde tippet 1: Et eller to. Det samme gælder årets vinder, årets nummer to og den ene af de to, der deler tredjepladsen. Den sidste havde gættet på tre eller fire, som i hvert fald ikke er mere rigtigt.

Og hvem blev så vinderen?
Ja sandt at sige, er det endnu ikke lykkedes for redaktionen at komme i kontakt med ham. Vi har sendt ham en e-mail, men han har ikke reageret eller svaret på mailen. Så hvis nogen af læserne kender Jens Ole l fra Birkegårdsvej i Rønnede, må de gerne bede ham om at kontakte os på sporten.nvn@sn.dk. Vi har 10 flasker vin til ham - en for hvert rigtigt svar, og så en ekstra for det spørgsmål, man ikke kunne svare rigtigt på.

Nummer to blev Steen Ø. Rasmussen fra Præstø med otte rigtige, mens tredjepladsen deles af Rune Rasmussen fra Kalundborg og Jesper Olsen fra Holbæk, der hver havde syv rigtige.

Årets største overraskelse leverede Raklevs kvinder - i negativ forstand. Efter at have vundet samtlige kampe i kvindeserie øst i efteråret 2017, hvor man ikke kunne rykke op, sluttede de i nederste halvdel af rækken i foråret 2018, hvor man spillede om oprykning. Det havde kun 1,1 procent af svarerne forudset.

Det blev i øvrigt som RGI-KGB, at holdet spillede foråret, da man i vinterpausen gik sammen med Kalundborg GB om et fælles kvindehold, som fortsatte på Raklevs licens.

Den største favorit, der gik hjem, var at Danmarks håndboldherrer sluttede i top fire ved EM. Det havde 82,4 procent forudset.

I spørgsmål 10 var vi også nær kommet i problemer. Jernløses håndboldmænd var egentlig blevet nummer tre og kunne dermed ikke rykke op i 2. division. Dermed var det et klart 2-tal. Men holdet kom alligevel i oprykningskampe, da HØJ på andenpladsen mistede retten til at rykke op, da deres førstehold skulle spille nedrykningskampe fra 1. division, og klubben dermed kunne risikere at ende med to hold i samme række. Og oprykning fra en tredjeplads var ikke en af mulighederne. Nu endte Jernløse med at tabe oprykningskampene til Furesø, så der blev ingen ballade.

Alle spørgsmålene med de rigtige svar og angivelse af, hvor mange procent, der har svaret 1, X og 2 kan findes ved at klikke her.

Så er der kun tilbage at ønske godt nytår. Spørgsmålene til Spå om sporten 2019 kommer online 1. januar.