15. februar 2019
Der var rekorddeltagelse og godt cykelløb, da Holbæk søndag var vært for DM i cykelcross. På det sportslige plan måtte arrangørklubben dog ty til motionsrækken for at finde en lokal vinder i form af Casper Saltoft.
gallery icon

Se billedserie

Der var rekorddeltagelse og godt cykelløb, da Holbæk søndag var vært for DM i cykelcross. På det sportslige plan måtte arrangørklubben dog ty til motionsrækken for at finde en lokal vinder i form af Casper Saltoft.
Foto: Mie Neel
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Se billeder og video: Frosten satte sit præg på vellykket cross-DM

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Se billeder og video: Frosten satte sit præg på vellykket cross-DM
Opdateret 14. januar 2018 kl. 21:08
Lokalsport - 14. januar 2018 kl. 19:31
Af Christian Dahl
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det var iskoldt, da Holbæk søndag var vært for DM i cykelcross.

- Kulden var afgørende. Jeg havde så kolde fingre på ruten, siger Caroline Bohé.

Holte-rytteren blev nummer to hos kvinderne, hvor hun måtte se sin tidligere holdkamerat Malene Degn tage guldet 48 sekunder foran hende.

Den teknisk krævende og alsidige rute omkring Absalonskolen i Holbæk blev ikke som ventet en mudret affære. Frosten sørgede for hårde jordstykker, og formanden for Holbæk Cykelsport mener, at det nok gav et mere fair resultat.

- Vi andre havde nok håbet på noget drama på grund af mudderet, men nu blev det et mere reelt væddeløb uden så mange tilfældigheder, vurderer formand Benny Stillhoff Nielsen.

Det udeblevne mudderdrama betød også, at en enkelt håndskade var, hvad samaritterne måtte tage sig af.

Hos mændene vandt Sebastian Fini som ventet. Han havde et minut og 17 sekunder ned til Kenneth Hansen på andenpladsen.

I H50 måtte den tidligere mangedobbelte mester Henrik Djernis fra Kalundborg sande, at formen ikke rakte til en topplacering, og han fik ikke fuldført løbet.

De største lokale medaljehåb var i U15, men her måtte Kalundborgs Lucas Lorentsen nøjes med en femteplads otte sekunder foran Holbæks Kristian Egholm.

De bedste lokale resultater kom i mændenes motionsklasse, hvor Holbæk tog de to første pladser, og Kalundborg tog tredjepladsen. Casper Saltoft vandt foran Jesper Severinsen og Steffen Wieth.