15. november 2018
Holbæk spillede 2-2 mod Vanløse i danmarksserieklubbens første træningskamp. Vanløse udlignede kort før tid på et straffespark begået af Lasse Meinert (tv.)
Holbæk spillede 2-2 mod Vanløse i danmarksserieklubbens første træningskamp. Vanløse udlignede kort før tid på et straffespark begået af Lasse Meinert (tv.)
Foto: Christian Dahl
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Remis i første test

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Remis i første test
Lokalsport - 27. januar 2018 kl. 13:35
Af Christian Dahl
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Holbæk B&I åbnede lørdag rækken af testkampe frem mod foråret i danmarksserien med en træningskamp ude mod Vanløse, der endte 2-2.

Holbæk startede med alle nye spillere inde i førstehalvleg og skiftede ni i pausen. Ferdinand Bangsgaard og Mikkel Jensen blev på banen, men blev begge skiftet ud i anden halvleg, så ingen spillede fuld tid.

Midt i første halvleg kom Vanløse foran 1-0 på hovedstød efter hjørnespark. Det var elllers Holbæk, der dominerede første halvleg, og i det 31. minut udlignede Torbjørn Billeskov efter opspil i højre side.

han var også med i Holbæks føringsmål kort før pausen. Her modtog han bolden på kanten af straffesparksfeltet og lagde den af til Mikkel Jensen, der flugtede den i mål.

Anden halvleg blev præget af de mange udskiftninger, og det var Vanløse, der dominerede uden dog at skabe store chancer. Men i det 89. minut blev der dømt straffe mod Lasse Meinert, som sikkert blev udnyttet til slutstillingen 2-2.