22. september 2019
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Redaktionen tipper

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Redaktionen tipper
Lokalsport Nordvestnyt - 22. marts 2019 kl. 11:43
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der er glæde på tipsredaktionen. Dels over at fodboldsæsonen nu starter lokalt, og dels over at det i sidste uge lykkedes at ramme alle tre håndboldkampe rigtigt.

Det bringer os samlet op på 26 rigtige i 40 forsøg, hvilket svarer til 65 procent.

Med fodbolden kommer også ciffertips, som var det store smertensbarn i 2018.

Fodbold Danmarksserien

Holbæk-BSF 3-0

Holbæk ligner et divisionshold, og de bliver formodentlig deres egen største fjende i foråret. Der bør være klasseforskel på holdene, og vi tror ikke, at Holbæk vil give plads til gæsterne, der er næstmindst scorende i rækken - men til gengæld har et fornuftigt forsvar. Vi kan ikke se BSF score, men det er straks mere drilsk at forudsige Holbæks mål. En tidlig scoring kan åbne for posen, mens Holbæk også kan komme til at arbejde hårdt for målene. Vi tror dog, at Holbæk nok skal lukke kampen med et par mål.

TFC Odsherred-Allerød 2-1
Det er en kamp, der er svær at spå om. Odsherred har skiftet en del spillere. De nye ser gode ud, men er organisationen på plads fra sæsonstart? Vi har svært ved at tro, at Odsherred ikke scorer, og de plejer at score mere end et mål.Og selv om det nye forsvar ser stærkt ud, så er det nyt. Vi tror på en kamp, hvor begge hold scorer, og hvor Odsherred vinder med et eller to mål. Vi prøver i den billige ende med 2-1.

Kvindeserie øst

Hillerød-Raklev-Kalundborg 2

Håndbold 3. division mænd

SUS Nyborg-Jernløse 1
Jernløse har problemer med motivationen i en række, hvor de forlængst har udspillet deres rolle. Det har SUS Nyborg også, men de har for vane at vinde hjemme og tabe ude, og vi tror ikke, at Jernløse formår at hive sig selv op til en betydningsløs kamp på Fyn placeret mellem to lokalopgør på hjemmebane.

Dianalund/Tersløse-Lammefjorden 2

Dianalund/Tersløse viste mod Holbæk, at de ikke er holdt op med at spille, selv om de har udspillet deres rolle. På papiret er det et bedre hold end Lammefjorden, men Lammefjorden kan noget med lokalopgør, og i efteråret spillede holdene uafgjort i den omvendte kamp. Og Lammefjorden spiller for sin sidste chance modsat Holbæk, der reelt havde øjnene mere rettet mod søndagens kamp mod Himmelev.

Holbæk-Himmelev 1
Det er nærmest siden nytår, at snakken har gået om denne kamp. Efter Himmelevs remis mod SUS torsdag er det en reel finale mellem de to hold. Vinder Holbæk, så rykker Himmelev ned. Vinder Himmelev med fem mål, så rykker Holbæk ned. Det bliver en kamp med masser af nerver, men vi mener, at Holbæk er et bedre hold end Himmelev, og på hjemmebane tager de sejren.

3. division kvinder

Holbæk-Himmelev 1
Himmelev er nok et bedre hold, men med torsdagens nederlag til SUS, viste de, hvad motivation betyder. Den har Himmelev intet af, mens Holbæk stadig kæmper for at undgå nedrykning. Og hvis SUS lørdag har slået FIF, kan Holbæk sikre overlevelsen med en sejr. Det kommer til at gøre forskellen.

Kvalifikationsrækken mænd

Dalby-Løve-Høng 2

Løve-Høng har underpræsteret i måneder, men ser ud til at være vågnet til dåd i sidste øjeblik.

Kvalifikationsrækken kvinder

Jernløse-Løve-Høng 1

Det er to gode, solide hold, der begge hører hjemme i toppen i rækken - og som begge kan vinde kampen. Begge hold er stadig med i kampen om andenpladsen, som Køge ligger på. Køge må forventes at slå bundproppen Lejre, så de når mindst 23 point. Det betyder, at Løve-Høng skal vinde for stadig at være med i oprykningsstriden, da Køge er bedst i indbyrdes. Også Jernløse skal vinde, for stadig at være med, og de mangler at møde Køge i sidste runde. Vi tror nu stadig mest på Køge til at tage andenpladsen, men vi tror på Jernløse på hjemmebane. Men det bliver nok tæt.

SK82-Lammefjorden 2
Lammefjordens spillere vil formodentlig gerne sende træner Jakob Karlsen pænt af sted til København.