24. november 2017
Patrick Hansen er blevet udtaget som taktisk reserve på U21-landsholdet, der skal køre VM-semifinale i Esbjerg i starten af juni. Foto: Peter Andersen
Patrick Hansen er blevet udtaget som taktisk reserve på U21-landsholdet, der skal køre VM-semifinale i Esbjerg i starten af juni. Foto: Peter Andersen
Foto: Peter Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Patrick fik VM-genvalg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Patrick fik VM-genvalg
Lokalsport - 10. maj 2017 kl. 10:45
Af Anders Vestergaard
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Han var ikke udtaget til semifinalen, men til gengæld var han som 17-årig finaleklar og med til at sikre det danske U21-hold VM-bronze i Sverige i august sidste år.

Og et af dansk speedways store håb, 18-årige Patrick Hansen fra Jerslev, var langt fra glemt, da den danske landstrænertrio Hans Nielsen, Henrik Møller og Erik Gundersen skulle udtage de fem kørere til VM-semifinalen for U21-hold, der skal køres på en af Patrick Hansens hjemmebaner i Esbjerg i starten af juni.

Patrick Hansen, der var nomineret i hele tre kategorier ved Dansk Motorsport Award i starten af året, er udtaget som femtemand og reserve, men i en ganske speciel rolle.

- Hans Nielsen har ringet og fortalt, at jeg frit kan skiftes ind af taktiske grunde, og at holdet kan bruge mig, når det passer. Det er helt fint for mig, når bare jeg får lov til at køre så meget som muligt, fortæller Patrick Hansen.

I det navnkundige landstræner-team er Hans Nielsen meget tilfreds med at kunne råde over det unge speedway-talent fra Jerslev.

- Vi har en rigtig jævnbyrdig og solid trup. Samtidig er det et scoop for os at have Patrick Hansen som reserve. For i forhold til tidligere kan vi frit bruge reserven i løbet, og Patricks kendskab til banen i Esbjerg gør ham til et vigtigt kort for os, siger landstræner Hans Nielsen, selv tidligere mangedobbelt verdensmester.

I U21-semifinalen i Esbjerg skal Danmark op mod Sverige, Norge og Tjekkiet. Kun vinderen løser billet til finalen i Polen i starten af september.

Tip os

Del din historie eller billeder

Send en e-mail til:
sndk@sn.dk