18. oktober 2019
Andreas Elkjær og TFC Odsherred tabte til Kastrups bundhold lørdag eftermiddag. Foto: Anders Vestergaard
Andreas Elkjær og TFC Odsherred tabte til Kastrups bundhold lørdag eftermiddag. Foto: Anders Vestergaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Odsherred ydmyget af bundhold

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Odsherred ydmyget af bundhold
Lokalsport Nordvestnyt - 08. juni 2019 kl. 15:51
Af Anders Vestergaard
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Når det hele tabelmæssigt er afgjort, er det ikke helt ualmindeligt, at der sidst på sæsonen dukker nogle pudsige og uventede resultater op i fodboldens verden.

Et godt eksempel kom lørdag eftermiddag, da Kastrups nedrykningsdømte bundhold i danmarksserien spillede klart bedst på egen bane og vandt med 4-0 over femteplads-placerede TFC Odsherred.

I den helt igennem betydningsløse kamp fik TFC Odsherred egentlig aldrig flyvetilladelse på banen ved siden af Kastrup Lufthavn.

Holdet, der mere eller mindre opløses efter sidste turneringskamp mod B 1908 på næste lørdag, spillede uden hjerte, og det var Kastrups bundhold ikke sene til at udnytte.

Og efter godt en halv time kom den naturlige Kastrup-føring, da hjemmeholdets Per Petersen scorede.

Og bare fem minutter senere blev det 2-0, da Kastrups Tobias Hansen følte bolden op i det lange målhjørne uden chance for Odsherrred-keeper Ugur Genc, der afløste Lasse Sømmergaard - og i øvrigt stod en fin kamp.

Med indskiftningen af Mikkel Larsen og Sebastian Lauridsen kom Odsherred fornuftigt i gang i anden halvleg.

Men efter små 10 minutter forsvandt nok den sidste rest af kampgejst, da hjemmeholdets anfører hamrede bolden i mål til 3-0.

Selv om Ugur Genc havde et par klasseredninger efterfølgende, kunne han ikke gøre noget, da Kastrups Tobias Hansen gentog sit kunststykke fra første halvleg og scorede til 4-0.

Ydmygelsen af TFC Odsherred var total, og som en slags understregning, blev TFC's forsvarspiller Christian Gettermann udvist kort før tid, da han trak nødbremsen over for Kastrups lynhurtige angriber.