18. november 2017
Der var ofte trængsel foran Odsherred-keeper Lasse Sømmergaard mål i hjemmekampen mod Fremad Valby.
gallery icon

Se billedserie

Der var ofte trængsel foran Odsherred-keeper Lasse Sømmergaard mål i hjemmekampen mod Fremad Valby.
Foto: Mie Neel
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Odsherred tabte ny topkamp

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Odsherred tabte ny topkamp
Lokalsport - 15. oktober 2017 kl. 18:47
Af Anders Vestergaard
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I en kamp om en eftertragtet plads i toppen af danmarksserie-tabellen, var det søndag eftermiddag hjemmeholdet TFC Odsherred, der for anden gang i denne sæson måtte se sig slået af Fremad Valby, der vandt ganske fortjent med 0-2 i Vig.

Med tirsdagens uafgjorte topkamp mod Vanløse siddende i ben og hoveder, virkede hjemmeholdet slidte og kom aldrig rigtig ovenpå i den underholdende kamp mod Fremad Valby, der med sejren spillede sig på en delt førsteplads sammen med Vanløse, mens TFC Odsherred havde samme mulighed, men nu er dumpet ned på femtepladsen i den meget jævnbyrdige række.

TFC Odsherred begyndte bedst og var tæt på en drømmestart, da helt frie Yusuf Bakir uselvisk forsøgte at spille Yousef Ghani fri, men måtte se Fremad Valby-keeperen lange bolden til sig med en udstrakt arm.

Herefter stod der Fremad Valby på det meste. Meget spil gik igennem brødrene Mikkel og Mads Thomsen, der som mange af de øvrige holdkamerater på Valby-holdet, har fodbold-fortid i det vestsjællandske område.

Tempoet var højt og kampen udviklede sig til en åben slagudveksling, hvor begge hold af et godt hjerte forsøgte at komme på måltavlen.

Bedste mulighed havde den tidligere Holbæk- og Svebøllespiller Michael Schmidt Nielsen med sit forsøg på overliggeren, og ikke længe efter ramte gæsternes Mikkel Hansen også målrammen efter et hjørnespark.

Også Fremad Valbys Mohsen Charrat var meget tæt på at bringe gæsterne i front før pausen.

Fremad Valby kom meget stærkt ud til anden halvleg, og det velspillende hold fik løn som fortjent, da farlige Mads Thomsen bragte sit hold foran efter Lasse Sømmergaard i TFC-målet ellers havde blokeret.

Umiddelbart efter var hjemmeholdet heldige med ikke at komme yderligere bagud. Lasse Sømmergaard var i den periode stærkt spillende.

Men et kvarter før tid kunne han ikke gøre meget, da Mads Thomsen scorede til 0-2 direkte på frispark.

Kampen var i realiteten afgjort, og Mads Thomsen havde endda bolden i mål endnu en gang, men blev dømt offside.

Tip os

Del din historie eller billeder

Send en e-mail til:
sndk@sn.dk