17. januar 2018
Der var fyldt godt op i Jernløsehallen, da Jernløse i efteråret debuteredei 3. division. Nu henter klubben ny træner og fire nye profiler, der skal skaffe en ny oprykning.
Der var fyldt godt op i Jernløsehallen, da Jernløse i efteråret debuteredei 3. division. Nu henter klubben ny træner og fire nye profiler, der skal skaffe en ny oprykning.
Foto: Peter Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny træner og fire nye profiler skal skabe et tophold

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny træner og fire nye profiler skal skabe et tophold
Lokalsport - 13. marts 2017 kl. 15:02
Af Christian Dahl
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Jernløse har løst opgaven med at overleve i håndboldens 3. division som oprykker. Og nu bliver ambitionerne sat i vejret.

arrow Læs også: Ny træner lover topniveau

- Nu går vi efter at blive topholdET næste sæson, siger Paw Andersen fra klubbens eliteudvalg.

Ny træner bliver Kennet Lange, der i denne sæson har trænet HØJ's andethold og tidligere har trænet Lammefjorden. Og han bliver ikke det eneste nye ansigt i Jernløsehallen.

- Vi har lavet aftale med fire spillere fra første division. Men navnene kan vi ikke offentliggøre endnu, siger Paw Andersen.

En nærliggende tanke er, at det drejer sig om spillere fra HØJ's førstehold i 1. division, som rejser emd Kennet Lange, men det afviser Jernløse.

- Det kan jeg godt sige nej til, siger Paw Andersen.

Klubben siger efter denne sæson farvel til både de seneste års succestræner Christian Cramer og veteranen Kasper Busk. Paw Andersen fortæller, at de unge spillere er på plads, mens det forsat er uvist, om de to store profiler Thomas Holm og Jacob Mogensen bliver i klubben.

Tip os

Del din historie eller billeder

Send en e-mail til:
sndk@sn.dk