22. januar 2018
Kennet Lange Rasmussen bliver ny træner i Jernløse, der også henter profiler fra 1. division.  Foto: Svend Erik Hansen
Kennet Lange Rasmussen bliver ny træner i Jernløse, der også henter profiler fra 1. division. Foto: Svend Erik Hansen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny træner lover topniveau

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny træner lover topniveau
Lokalsport - 14. marts 2017 kl. 15:22
Af Christian Dahl
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Kennet Lange Rasmussen overtager ansvaret for Jernløses mænd i håndboldens 3. division. Og han er helt på linje med klubbens eliteudvalg, der har sat næsen op efter oprykning til 2. division.

arrow Læs også: Ny træner og fire nye profiler skal skabe et tophold

- Der er ingen tvivl om, at de spillere, vi har lavet aftaler med, kommer til at gå direkte ind og præge 3. division. Jeg synes, Jernløse har et rigtigt godt hold nu, men der mangler bredde. Jacob Mogensen, Thomas Holm og Jens Spørring er store profiler, men vi skal helst kunne skifte ind på samme niveau, siger Kennet Lange Rasmussen.

Klubben har lavet aftaler med fire spillere med fortid i 1. division, som KEnnet Lange Rasmussen har et godt kendskab til. Sammen med de nuværende profiler i Jernløse, skal de kunne skabe de nødvendige resultater. Og så håber både klub og træner i øvrigt på lokal konlurrence næste år.

Rykker Holbæk op, og Dianalund/Tersløse overlever, bliver der med Lammefjorden som sidste lokale hold godt gang i lokalopgørerne. Og her lover Paw Andersen fra Jernløses eliteudvalg, at der komme rgang i en masse aktiviteter omkring kampene. Det er også noget, der glæder den nye træner:

- Jeg er selv lidt en bonderøv, så det der med lidt hype omkring kampene, det synes jeg, er fedt, siger Kennet Lange Rasmussen.

Tip os

Del din historie eller billeder

Send en e-mail til:
sndk@sn.dk