12. december 2019
Mads Bøjesen, Besnik Mashuku. Foto: Peter Andersen
Mads Bøjesen, Besnik Mashuku. Foto: Peter Andersen
Foto: Peter Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Mashuku er på vej mod topform

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mashuku er på vej mod topform
Lokalsport Nordvestnyt - 07. oktober 2018 kl. 12:48
Af Brian Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Danmarksserieklubben TFC Odsherred har gjort lidt af et scoop med tilknyttelsen af midtbanespilleren Besnik Mashuku, der har spillet i den bedste række i Kosovo.

Han ankom i november til Danmark fra Kosovo uden de store forventninger om at spille fodbold.

Men allerede i januar var han med i årets første træningspas hos TFC Odsherred, og i marts sad han på udskiftningsbænken i forårspremieren mod Avedøre. Dér sad han kun på grund af en skade, og allerede ugen efter fik teknisk bomstærke spiller debut i en 2-0 sejr på udebane over Roskilde KFUM.

Mashuku fik ganske vist ikke rigtig foldet sig ud i den første halvsæson, hvor han på grund af spillermangel måtte dække pladsen som højre back.

Men efter at backen Haydar Said i indeværende sæson er vendt tilbage er Mashuku kommet ind på favoritpositionen på midtbanen, hvor han har vist særdeles store kvaliteter, ikke mindst i bold­omgangen.

- Jeg regnede ikke med at spille fodbold i Danmark, fordi jeg ikke kendte nogen. Så nu prøver jeg at genfinde formen, jeg er stadig ikke på 100 procent, fortæller Mashuku, der er blevet gift, har fået en datter og nu er bosat i Holbæk.

- Jeg havde ikke forventet, at den fjerdebedste række i Danmark ville være så konkurrencedygtig. Der er mange spillere fra både superligaen og 1. og 2. division. Det hjælper med at få formen tilbage, og stor konkurrence bringer kvalitet. I denne sæson har det været meget bedre, vi har forbedret os som hold. I forhold til sidste sæson skaber vi flere chancer og mål, mener Mashuku.

Lørdag måtte Mashuku og TFC Odsherred indkassere et nederlag i danmarksserien, da holdet på udebane tabte med 1-5 til FA2000.