23. november 2017
Løve-Høng håndbold. Line Kraul, i midten, Amalie Espensen, til højre. Foto: Peter Andersen
gallery icon

Se billedserie

Løve-Høng håndbold. Line Kraul, i midten, Amalie Espensen, til højre. Foto: Peter Andersen
Foto: Peter Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Løve-Høng får endnu en sæson i 3. division

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Løve-Høng får endnu en sæson i 3. division
Lokalsport - 17. marts 2017 kl. 10:39
Af Brian Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Med en sejr på 20-15 i bundopgøret mod AG Håndbold lykkedes det torsdag aften for Løve-Høngs 3. divisionskvinder at sikre sig endnu en sæson i rækken. Holdet har ganske vist fire kampe tilbage, men er nu fire point foran netop AG, der kun har to kampe tilbage.

Og da Løve-Høng i november tabte udebanekampen mod AG med et enkelt mål er vestsjællænderne bedst i de indbyrdes opgør. Torsdag var det især angrebsspillet, der dannede grundlaget for femmålssejren.

- Forsvarsmæssigt var jeg ikke tilfreds med første halvleg. Men angrebsmæssigt var det nok sæsonens bedste halvleg. Vi spillede med tempo og spillede iderigt, og Lærke (Madsen, red.) varierede overgangs- og krydsspillet og fik sat de andre spillere op. Især Eva (Roer Nielsen, red.). Begge backs kom godt på, og vi kunne godt have været foran med fem mål i stedet for to i pausen, vurderer Løve-Høng-træner Christian Sørensen, der så sit hold føre med 12-10 i pausen.

Eva Roer Nielsen blev suveræn topscorer med 11 af Løve-Høngs 20 mål. Holdets næste opgave er søndag, hvor topholdet Holbæk kommer på besøg.

Tip os

Del din historie eller billeder

Send en e-mail til:
sndk@sn.dk