23. august 2019
Med otte mål gjorde Lasse Villumsen sit til, at Lammefjorden slog Jernløse.
Med otte mål gjorde Lasse Villumsen sit til, at Lammefjorden slog Jernløse.
Foto: Mie Neel
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Lammefjorden slog Jernløse for anden gang i sæsonen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lammefjorden slog Jernløse for anden gang i sæsonen
Lokalsport Nordvestnyt - 20. marts 2019 kl. 22:48
Af Christian Dahl
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Vind eller forsvind.
Sådan var vilkårerne for Lammefjorden, da de onsdag aften gik på banen til lokalopgøret ude mod Jernløse i mændenes 3. division i håndbold.

arrow Læs også: Skæbnekamp og lokalopgør onsdag

Og da Jernløse efter syv minutter bragte sig foran 4-0, lignede det unægteligt mest forsvind.

Mindst fem point i de sidste tre kampe for bare at have en chance for at overleve, var kravene inden kampen til Lammefjorden, og det gik åbenbart op for dem. For efter den skuffende åbning på kampen ændrede de forsvarsopstilling, og ni minutter senere var 4-0 vendt til 4-5.

Derfra var kampen lige indtil fire minutter før pausen. Der lagde Lammefjordens Mads Vandborg bolden på gulvet, da Lammefjorden havde frikast. Jakob Storm fra Jernløse var hurtig i opfattelsen og snuppede bolden og løb ned og scorede til 9-8. Og da Lammefjorden kort efter fik en udvisning, kunne hjemmeholdet i overtal bringe sig på 11-8, inden Mads Vandborg reducerede til 11-9 otte sekunder før pausen.

Føringen nåede op på tre mål, men længere foran kom favoritterne fra Jernløse ikke, og da Lammefjorden vandt en overtalsperiode 2-1 kunne Micky Rasmusssen på kontra udligne til 19-19 med ni minutter tilbage.

Så lugtede Lammefjorden blod. De scorede også de næste t mål, og selv om Jernløse fik reduceret, så lignede dt en afgørelse, da Jakob Storm blev udvist i to minutter ved stillingen 20-21 med to minutter og seks sekunder tilbage af kampen.

Føringen nåede op på tre mål, men efter Christopher Gensøs scoring 13 sekunder før tid endte kampen 22-24.

Lammefjorden vandt også sæsonens andet lokalopgør, så de har i den grad håneretten.

Samtidig bragte de sig ppå syv point i tabellen. Det samme har Himmelev, men de er bedst i indbyrdes opgør. De to hold ligger til direkte nedrykning, men de har kun et point op til Holbæk på livlinepladsen. Holbæk er dog bedre end Lammefjorden i indbyrdes opgør.