26. marts 2019
Profilen Mikkel Jensen (tv.) og det unge talent Mads Bobjerg Larsen er to af de spillere, der vil bejle kraftigt til en kontrakt, hvis Holbæk B&I rykker op i 2. division.
Profilen Mikkel Jensen (tv.) og det unge talent Mads Bobjerg Larsen er to af de spillere, der vil bejle kraftigt til en kontrakt, hvis Holbæk B&I rykker op i 2. division.
Foto: Svend Erik Hansen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kontraktfodbold muligt trods økonomisk uføre

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kontraktfodbold muligt trods økonomisk uføre
Lokalsport - 17. november 2018 kl. 13:33
Af Christian Dahl
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Sportsligt har efteråret været godt for Holbæk B&I, som håber igen at være divisionsklub efter sommerferien.

arrow Læs også: Borgmester: Det kommer ikke til at ske

Et af goderne ved den status er muligheden for at skrive kontrakter med spillerne, og den mulighed ser klubben ud til stadig at have, trods det aktuelle økonomiske uføre.

Holbæk B&I står til at miste sin egenkapital på godt tre millioner kroner i forbindelse med udflytningen til Holbæk Sportsby, men klubben bliver i forhold til kontraktfodbold reddet af nye regler.

- I forhold til de nye kontraktregler, kommer det ikke til at betyde noget (at egenkapitalen går i nul). Tidligere var der krav om, at lønsummen højst måtte udgøre en vis procentdel af egenkapitalen, men i dag er der ikke et krav om egenkapital for kontraktfodbold. I stedet er der et krav om kontinuerlig drift. Men for to år siden, ville det have fået væsentlig indflydelse på os, siger Holbæk B&I's næstformand Asger Madsen.

Han trådte i 2014 ind i bestyrelsen ledet af Kenny Jensby og Carsten »Gaggy« Jørgensen, da klubben skulle genoprette økonomien efter nær at være gået konkurs. Og han vælger også at tro, at klubben på ny kan genoprette økonomien. Selv hvis alt skulle gå klubben imod.

- Om vi kan finde 1,3 millioner kroner? Der er før sponsorer, der har vist stor velvilje i krisesituationer, men det er svært at vide, om det er realistisk, siger Asger Madsen.

arrow Udflytning til sportsbyen kan koste Holbæk B&I livet
15. november 2018 kl. 18:56 Opdateret: kl. 18:56