15. oktober 2019
Foto: Simon Ydesen
gallery icon

Se billedserie

Foto: Simon Ydesen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kalundborg tabte til serie 4-hold

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kalundborg tabte til serie 4-hold
Opdateret 12. juni 2019 kl. 12:05
Lokalsport Nordvestnyt - 12. juni 2019 kl. 11:20
Af Brian Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Fodboldspillerne fra Kalundborg Gymnastik- og Boldklub var for en kort stund tv-stjerner, da holdet tirsdag optrådte i femte runde af pokalturneringen. Holdet stod på udebane over for Næstved FC 77, der som serie 4-klub er den lavest placerede i pokalturneringen, og derfor bliver fulgt tæt på DBU's live-tv.

Men Kalundborgspillerne vil nok ikke gemme opgøret længe på harddisken. Hjemmeholdet fra serie 4 slog gæsterne fra serie 1 med 3-2, og selv med Kalundborgs klare sidsteplads i serie 1 i tankerne må det betegnes som lidt af en pokalsensation.

Kalundborg var oven i købet foran to gange i opgøret. Sonni Jensen bragte Kalundborg i front med en scoring direkte på frispark, men hjemmeholdet fik udlignet før pausen. Sonni Jensen stod også for Kalundborgs andet mål - også denne gang direkte på frispark. Men Næstved FC 77 fik atter udlignet, og i det 66. minut kunne Christopher Neale sætte sejrsmålet ind.

Kalundborg var uden holdets anfører Jakub Siwierski, der selv på en dårlig dag har evnerne til at begrænse Kalundborgs nederlag. Han var erstattet af Frederik Bille Stanelt, der diskede op med en række gode redninger, inden det første mål blev sat ind. Frederik Bille trak endnu en stor redning ud af ærmet 12 minutter før slutfløjtet, da han forhindrede en scoring fra en helt fri Næstved-spiller. Og selv om Kalundborg pressede på for at skaffe udligningen, lykkedes det for de undertippede værter at sikre overraskelsen.

Også Tuse må skuffende forlade pokalturneringen, efter at sjællandsserieholdet tirsdag tabte med 0-1 på udebane til FC Rudersdal fra serie 2. Kampens eneste mål blev scoret et kvarter før tid mod et Tuse-mandskab i stærkeste opstilling. Tuse havde i forrige runde slået Lynge-Broby fra serie 3 ud med en sejr på 5-2.