16. januar 2019
Mikkel Jensen og resten af Holbæks offensiv skabte et hav af chancer efter at have arbejdet med samspillet mellem de forreste.
Mikkel Jensen og resten af Holbæks offensiv skabte et hav af chancer efter at have arbejdet med samspillet mellem de forreste.
Foto: Per Buurgaard Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Justeret spillestil gav bonus

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Justeret spillestil gav bonus
Lokalsport - 04. juni 2018 kl. 16:34
Af Christian Dahl
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Holbæk skabte masser af chancer mod FA 2000 i søndagens sejr på 4-1.

Det skyldes ifølge manager Morten Skovby et målrettet arbejde med spillestilen.

- Vi har arbejdet meget med vores offensiv. Vi vil gerne kombinere noget mere og have mere bevægelse fra de fire forreste. Og det så bedre ud end længe, siger Morten Skovby.

Holbæk spillede som vanligt med Mikkel Jensen på den ene kant, Torbjørn Billeskov helt fremme og Malte Sjørslev som 10'er. Mod FA 2000 var Jonas Bengtsson valgt som den anden kant.

Især efter pausen skabte Holbæk masser af chancer. Især Mikkel Jensen voldte gæsterne problemer. Han satte mange ting op med bolden, og han udnyttede sin fart til gang på gang at komme alene med målmanden.

Den mangel på skarphed var der råd til på en dag, hvor Holbæk alligevel scorede fire mål, og manageren fokuserer på udviklingen.

- Vi skaber mange chancer, og vi får brugt Torbjørn Billeskov godt. Den måde vi finder hinanden på, er virkelig god. Og når Torbjørn Billeskov scorer hattrick, så går det godt, siger Morten Skovby.