20. januar 2019
Nikolai Gettermann, tv. Foto: Mie Neel
gallery icon

Se billedserie

Nikolai Gettermann, tv. Foto: Mie Neel
Foto: Mie Neel
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Jernløses sejrsstime brudt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Jernløses sejrsstime brudt
Lokalsport - 12. januar 2018 kl. 22:27
Af Brian Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

For første gang siden sæsonåbningen måtte Jernløses håndboldmænd gå fra banen efter en 3. divisionskamp uden point, da HØJ fredag aften var på besøg til topopgør. Gæsterne vandt et velbesøgt opgør med 30-28 og kravlede dermed op på andenpladsen - to point efter Jernløse.

Hjemmeholdet var stort set fra første fløjt i modvind mod et energisk HØJ-mandskab, der bragte sig i front med 5-2 efter fem minutter. Gæsterne opnåede en føring på 12-6, inden Jernløse fik bedre fat og fik halet ind mod halvlegens slutning. HØJ gik til pause med en føring på 15-12.

I anden halvleg fik HØJ igen øget føringen til seks mål, inden en mandsopdækning af en af gæsternes profiler gav Jernløse bedre arbejdsbetingelser. De blev så gode, at Jacob Storm fik udlignet til 24-24 midt i anden halvleg, og Jernløse nåede kort efter at snuse til føringen med 25-24.

Men HØJ svarede effektivt igen og bragte sig foran med to mål før de sidste tre minutter. Og da tomålsføringen var intakt før det sidste minut kom Jernløse aldrig tættere på end ved stillingen 27-28.

Jernløses næste opgør er ligeledes i Jernløse-hallen - den 17. januar, hvor Rødovre kommer på besøg.