19. oktober 2019
Håndbold. 3. division. Jernløse-SUS Nyborg. Nikolaj Clausen. Foto: Anders Ole Olsen.
gallery icon

Se billedserie

Håndbold. 3. division. Jernløse-SUS Nyborg. Nikolaj Clausen. Foto: Anders Ole Olsen.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Jernløse smed store føringer på gulvet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Jernløse smed store føringer på gulvet
Opdateret 16. december 2018 kl. 16:59
Lokalsport Nordvestnyt - 15. december 2018 kl. 16:33
Af Brian Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Jernløse så i flere omgang ud til at cruise mod sejren, da klubbens 3. divisionsmænd lørdag havde besøg af SUS Nyborg 2. Men i anden halvleg sled gæsterne sig tilbage og overtog faktisk føringen, inden det hele sluttede 29-29.

Det lignede alt andet end en pointdeling, da Jernløse efter 10 minutter var foran med 8-1. Men gæsterne gav en lille antydning, da de midt i første halvleg havde fået reduceret til stillingen 12-9. Det kostede dog så mange kræfter, at Nyborg ikke kunne forhindre Jernløse i at gå til pause med en føring på 19-11.

Nyborg indledte anden halvleg med en 5-1 opdækning, og det tog næsten seks minutter for Jernløse at komme på måltavlen efter pausen. Det skete på straffekast af Jacob Storm, der scorede til 20-14. Nyborg fortsatte med at hale ind og fik udlignet til 25-25 - og overtog føringen ved stillingen 27-28. I slutfasen fik Kasper Busk udlignet til 29-29, inden Jernløse-målmanden Jacob Krupsdahl leverede en redning på kampens sidste forsøg.

- Ja, det er en skandale. Vi møder et hold, som vi er langt bedre end, men vi tager alt for let på anden halvleg, konstaterer Jernløse-træner Kennet Lange Rasmussen.

Jacob Storm blev Jernløse-topscorer med seks mål, to af dem på straffekast, mens Rasmus Veje Rasmussen, Frederik Samuelsen og Christoffer Gensø lavede fem mål hver.