22. juli 2019
Jernløse-keeper Nickolai Larsen spillede en rigtig god første halvleg i Rødovre. Foto: Mie Neel
Jernløse-keeper Nickolai Larsen spillede en rigtig god første halvleg i Rødovre. Foto: Mie Neel
Foto: Mie Neel
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Jernløse gav tophold tæt kamp

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Jernløse gav tophold tæt kamp
Lokalsport - 10. marts 2019 kl. 20:24
Af Anders Vestergaard
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Direkte rødt kort til Nikolaj Clausen, dommerkendelser, der aldrig kom, og en super velspillende fløj hos hjemmeholdet, var måske de afgørende detaljer, der gjorde, at Jernløses mænd i 3. division ikke fik skovlen under Rødovres tophold søndag eftermiddag.

Selv om Jernløse ikke rigtigt havde noget at spille for midt i divisionen, leverede de vestsjællandske gæster i Rødovre Stadionhal en fremragende kamp, men måtte til sidst slippe taget og tabte med 33-31 efter en forrygende fight.

Efter et nogenlunde jævnbyrdigt første kvarter trak Jernløse fra med fire mål i træk, og ikke mindst Jernløses venstrehåndede højre back Christopher Gensø havde træk i skudarmen.

Også stregspiller Nicklas Petersen gjorde et godt indtryk ligesom keeper Nickolai Larsen var med til at grundlægge en fin første halvleg, der endte 16-16.

Efter pausen fulgtes de to hold ad i de første fem minutter, inden Jernløses Nikolaj Clausen blev sendt ud på tilskuerpladserne med direkte rødt kort efter en hård tackling.

Da Rasmus Veje i forvejen sad på bænken med en to minutters udvisning, blev den følgende periode i undertal dyr.

Men så gik Jernløse frem i mand til mand-opdækning, og det ødelagde i nogen grad hjemmeholdets rytme.

Og i modsatte ende var Jernløses Christopher Gensø ikke færdig med at imponere. Gensø scorede Jernløses tre sidste mål, og han blev også topscorer med 10 af slagsen.

Jernløse bliver en del af nedryknings-spændingen, når holdet i den næste kamp får Lammefjordens bundhold på besøg i Jernløsehallen onsdag den 20. marts.