16. oktober 2018
Jacob Storm har meldt sig klar efter sin skade, men det er ikke sikkert, at han kommer i aktion i hjemmebanekampen mod TPI Odense. ¬ Foto: Per Christensen ¬
Jacob Storm har meldt sig klar efter sin skade, men det er ikke sikkert, at han kommer i aktion i hjemmebanekampen mod TPI Odense. ¬ Foto: Per Christensen ¬
Foto: Per Buurgaard Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Jernløse går efter førstepladsen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Jernløse går efter førstepladsen
Lokalsport - 02. december 2017 kl. 12:16
Af Brian Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Efter syv sejre i træk er oprykkerne fra Jernløse i realiteten på førstepladsen i mændenes 3. division. Holdet deler med 14 point førerpositionen med Ydun, der dog har spillet en kamp mere. Så fuld gevinst i søndagens hjemmekamp mod bundholdet TPI Odense vil sende oprykkerne alene i front i tabellen.

- Deres svaghed er, at de ikke kan holde kadence over to gange 30 minutter. Angrebsmæssigt spiller de utrolig hurtigt, og de har en dygtig højre back, i det hele taget en stærk højre side, og så har de en playmaker, der er dygtig til at sætte det op, beretter Jernløse-træneren Kennet Lange Rasmussen.

Lammefjorden vandt alle fire 3. divisionskampe i november, men den seneste sejr gav skår i glæden, da playmakeren Jacob Storm fik flækket sin albue og måtte syes med fem sting. Han er derfor tvivlsom til hjemmekampen mod TPI. Storm er ikke i tvivl om, hvorfor Jernløse-mandskabet gør det bedre i denne sæson, i forhold til sidste sæson.

- Truppen er blevet meget bredere. Når vi skifter ud, så har det ikke den store betydning på banen, og sådan skal det også være. Og så har målmanden (Jacob Krupsdahl, red.) en rimelig stor betydning, siger Storm, der så småt er begyndt at drømme om nye højder.

- Målsætningen er top tre, men jeg har fra starten gerne villet rykke op. Hvis vi kan holde niveauet og holde os skadesfri, så kan det lade sig gøre, lyder det.