23. november 2017
Liva Tanzer. Foto: Hans Jørgen Johansen
gallery icon

Se billedserie

Liva Tanzer. Foto: Hans Jørgen Johansen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Holbækker favorit til endnu en VM-titel

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Holbækker favorit til endnu en VM-titel
Lokalsport - 16. marts 2017 kl. 10:29
Af Christian Dahl
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

18-årige Liva Tanzer fra Holbæk skal forsøge at få tre på stribe, når hun i weekenden deltager ved VM i jiu-jitsu for ungdom.

For to år siden debuterede hun som aspirant og vandt til ikke mindst sin egen overraskelse VM-guld. Hun er stadig regerende U18-verdensmester, hun rykker op på første- eller andenpladsen når verdensranglisten bliver opdateret, og hun er i år blandt de klare favoritter til at tage en medalje ved VM i Grækenland.

- Jeg tror, jeg bliver seedet et eller to. Hende, der også bliver seedet et eller to, har jeg slået mange gange. det er ikke hende, der er problemet. Men der kommer to tyskere, som jeg har mødt flere gange, og puh - de er gode. Jeg kan sagtens slå dem, hvis jeg kæmper godt, men jeg kan også få en dårlig dag og ryge ud til en af dem, siger Liva Tanzer.

I alt tager 12 danske kæmpere til Athen, hvor VM holdes i det olympiske basketstadion. Blandt dem er 15-årige Simon Dalsgaard fra Høng. Han var noget tid om rigtigt at falde for sporten, som hans forældre bragte til byen, da de for syv år siden startede Høng Ju-Jutsu Klub.

- Mit første fighting stævne var et Nippon Cup i Fredericia. Jeg kan huske, at jeg endte med en tredjeplads, men det var mest fordi, der var en, som havde trukket sig. Efter et par stævner endte jeg med at stoppe helt til jiu-jitsu. Det var først, da jeg begyndte igen, at jeg »så lyset«, men så har det også brændt stærkt siden, siger Simon Dalsgaard til Dansk Judo og Ju-Jitsu Unions hjemmeside.

Tip os

Del din historie eller billeder

Send en e-mail til:
sndk@sn.dk