14. december 2017
Anfører Jonas Thomsen bragte Holbæk foran 1-0 i pokalsejren på 5-0 tirsdag aften. Han blev senere udvist i kampen, og også træner Morten Skovby blev bortvist i kampen.
Anfører Jonas Thomsen bragte Holbæk foran 1-0 i pokalsejren på 5-0 tirsdag aften. Han blev senere udvist i kampen, og også træner Morten Skovby blev bortvist i kampen.
Foto: Mie Neel
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Holbæk videre i pokalen uden besvær

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Holbæk videre i pokalen uden besvær
Lokalsport - 08. august 2017 kl. 21:51
Af Brian Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der var ikke de store udfordringer rent fodboldmæssigt, da Holbæk tirsdag aften spillede sig videre fra første runde i pokalturneringen. Danmarksserieholdet besejrede på udebane på Falster sjællandsserieholdet LUIF med 5-0 i et ensformigt opgør. Gæsterne kom foran midt i første halvleg ved anfører Jonas Thomsen, og kantspilleren Mathias Hjort gjorde det til pausestillingen 2-0.

I anden halvlegs indledning fik Holbæk-anføreren et uforståeligt gult kort, for at reagere med et »hey« på et frispark til Holbæk. Det kommenterede Jonas Thomsen over for dommeren, der straks hev endnu et gult kort op af lommen og gav anføreren marchordre.

Det ændrede dog ikke ved slagets gang på banen, hvor Holbæk fortsat dominerede. Indskiftede Jesper Halling øgede til 3-0 og ligeledes indskiftede Malte Sjørslev gjorde det til 4-0, inden også indskiftede Andrew Kakooza scorede til 5-0 på straffespark i kampens tillægstid.

I kampens slutning blev Holbæk-manager Morten Skovby i øvrigt bortvist fra bænken - for at påpege over for Ferdinand Bangsgaard, der lige havde fået en advarsel, at kortene sad løst i dommerens lomme. Det mente dommeren var at blande sig i dommerens arbejde, og så måtte Skovby forlade bænken.

Holbæk gav førsteholdsdebut til målmanden Lasse Merritskov og højrebacken Mads Moch Larsen. Mathias Hjort og Kevin Nauta var for første gang i Holbæks startformation.

Tip os

Del din historie eller billeder

Send en e-mail til:
sndk@sn.dk