17. oktober 2019
Holbæk i blå trøjer vendte 0-2 til 3-2 på ni minutter mod Taastrup.
gallery icon

Se billedserie

Holbæk i blå trøjer vendte 0-2 til 3-2 på ni minutter mod Taastrup.
Foto: Christian Dahl
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Holbæk vendte nederlag til sejr på ni minutter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Holbæk vendte nederlag til sejr på ni minutter
Lokalsport Nordvestnyt - 02. juni 2019 kl. 16:04
Af Christian Dahl
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Da Holbæk og Taastrup søndag gik på banen på Suri Park i danmarksserien, var det på forhånd afgjort, at Holbæk bliver nummer et, og Taastrup bliver nummer sidst.

arrow Læs også: Manager roser kampafgørende indskiftere

Holbæk vandt også kampen 3-2, men holdet havde ikke sat mange fødder rigtigt i de første 83 minutter, som havde givet Taastrup en føring på 0-2.

Holbæks Mikkel Jensen ramte træværket efter 19 sekunder, men det var stort set, hvad man så til Holbæk i første halvleg. I stedet gjorde Mickey Mikander det til 0-1 i det ottende minut, da han løb fra Holbæks midterforsvar med Mikkel Adamsen og Benjamin Bang.

Men især første halvleg var noget af en langgaber med meget langsomt spil og ingen nerve i kampen.

Efter pausen kom Holbæk bedre med og fik lagt et tryk på Taastrups banehalvdel. de begyndte også at få chancer, men de blev aldrig helt store.

Med et kvarter tilbage af kampen scorede Taastrup i stedet på en omstilling. De sendte en høj bold ud til Philip Nielsen i ventre side. Tæt på sidelinjen headede han den dybt, og så overhalede Rasmus Lundvig Hansen Benjamin Bang og scorede på friløberen.

Holbæk skiftede derefter tre mand på en gang, og Mathias Larsen så hurtigt ud til at få en uheldig hovedrolle. Han kiksede sin første indgriben, men blev reddet af målmand David Paris, der nåede et giftigt indlæg før angriberen, og et minut efter blev bolden spillet over Mathias Larsen, men Philip Nielsen brændte sin friløber.

Alt tydede på, at Taastrup ville få en overraskende sejr, men i det 84. minut blev det 1-2. Indskiftede Kristian Skovby lagde en god bold til ligeledes indskiftede Simon Engberg, som lagde et skarpt indlæg, og det fik Frederik Stokholm sendt i eget net.

I den ordinære tids sidste minut udlignede Kristian Paris på hovedstød efter et nyt indlæg fra Simon Engberg, og i overtiden gjorde Kristian Skovby det til 3-2, da han snød en mand på kanten af feltet og sendte bolden i mål via stolpen.