22. juli 2019
Forsvarsklippen Nicolai Olsen blev Holbæks topscorer med seks mål.
Forsvarsklippen Nicolai Olsen blev Holbæks topscorer med seks mål.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Holbæk udspillet i Hvidovre

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Holbæk udspillet i Hvidovre
Lokalsport - 10. marts 2019 kl. 19:13
Af Anders Vestergaard
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der var tale om klasseforskel, da Holbæk i mændenes 3. division blev spillet tynde i udekampen mod Hvidovre søndag eftermiddag.

Hvidovre, der sammen med TIK Taastrup og Rødovre, kæmper en indædt kamp om oprykning, vandt med 39-23 og viste spil af en karakter, der formentlig sagtens vil kunne gøre sig i 2. division.

Holbæk, der senest fik frisk luft i bunden af divisionen med hjemmesejr over Lammefjorden, spillede en god første halvleg, men måtte alligevel gå til pause med et efterslæb på syv mål efter lidt koncentrationssvigt i de sidste fem minutter.

Og straks fra anden halvlegs start viste hjemmeholdet højhastighed-håndbold i både forsvar og angreb, og så blev Holbæks lange række af angrebsfejl meget effektivt omdannet til kontraløb og efterfølgende scoring af hjemmeholdet, som diverterede med seværdig håndbold over for et Holbæk-hold uden den helt store gejst til sidst.

Forsvarklippen Nicolai Olsen blev Holbæk topscorer med seks mål.

I den fortættede spænding om at undgå nedrykningspladserne møder Holbæk i næste runde Dianalund/Tersløse tirsdag den 19. marts på eget gulv i Stadionhallen.