22. juli 2019
Holbæk - Stenhus i hvide trøjer tabte med 10 point hjemme til BMS Herlev efter en kamp, der var helt lige indtil slutminutterne.
gallery icon

Se billedserie

Holbæk - Stenhus i hvide trøjer tabte med 10 point hjemme til BMS Herlev efter en kamp, der var helt lige indtil slutminutterne.
Foto: Per Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Holbæk tabte i sidste periode

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Holbæk tabte i sidste periode
Lokalsport - 10. marts 2019 kl. 22:24
Af Christian Dahl
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Holbæk-Stenhus-BMS Herlev 63-73 (41-41)

Yngvi Óskarsson 14, Thomas Janusauskas 13, Mortimer Berchie 13, Luka Banjak 11, Marius Lescevski 6, Evan Thompson 4, Casper Tingager 2.

Holbæk - Stenhus tabte for anden kamp - og for anden hjemmekamp - i træk, da det søndag blev 63-73 mod BMS Herlev.

Dermed missede holdet chancen for at tilbageerobre førstepladsen i 1. division øst 2. Her er Holbæk - Stenhus sammen med Hvidovre og Amager langt foran de andre hold i rækken. Men så er forskellen heller ikke større.

Faktisk mener træner Erez Bittmann, at Holbæk - Stenhus og BMS Herlev er ganske lige, hvad to sejre til hver i sæsonens fire kampe også indikerer.

- Når to lige hold mødes, så gælder det om at vide, hvor man kan toppe fem procent, og hvor man kan stække de andre fem procent. Det var vi ikke gode nok til i dag, siger Erez Bittmann.

Og det var en lige kamp. Gæsterne var foran med to point efter første periode, men efter anden periode var det helt lige 41-41.

Efter tredje periode stod der 54-57, og først i de allersidste minutter fik gæsterne skabt det afgørende hul, så de kunne vinde med 10 point.

- I de sidste minutter træffer de nogle gode afgørelser, og vi træffer nogle forkerte afgørelser. Det handler balndt andet om ikke at lave fejl i free zone, siger Erez Bittmann.

Han mener, at holdet faldt samlet, men han er ikke helt utilfreds med indsatsen.

- I rigtigt mange minutter spillede vi godt, men vi gjorde det ikke godt nok, slår træneren fast.