25. marts 2019
Holbæk, her Philip Tømmerholt og Troels Jensen, tabte bundopgøret mod HØJ stort. Foto: Mie Neel
Holbæk, her Philip Tømmerholt og Troels Jensen, tabte bundopgøret mod HØJ stort. Foto: Mie Neel
Foto: Mie Neel
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Holbæk tabte bundkamp - stort

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Holbæk tabte bundkamp - stort
Lokalsport - 25. november 2018 kl. 19:11
Af Anders Vestergaard
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Efter at have mødt en række af de bedste hold og tabt, lå det lidt i luften, at Holbæk i håndboldmændenes 3. division måske kunne vride point ud af bundopgøret mod HØJ søndag eftermiddag.

Men sådan blev det ikke - slet ikke.

Holbæks oprykkere tabte kampen Ølstykke-hallerne med 32-20 og er nu absolut bundhold efter ni kampe med to point for sejren i lokalopgøret mod Lammefjorden i starten af oktober.

Spillemæssigt nåede Holbæk også ned i nærheden af bundniveauet. Selv om holdet trods alt spillede sig til chancerne kneb det gevaldigt med at omsætte dem til scoringer.

Efter jævnbyrdigt første kvarter, hvor Holbæks topscorer med seks mål, Troels Jensen, fik reduceret til 10-9, røg holbækkerne ind i den først alvorlige scoringskrise, der varede i seks minutter, inden Jannick Frederiksen fik scoret til 14-10.

Det blev også holbækkerne sidste scoring i første halvleg, som langt mere effektive HØJ vandt med 17-10.

HØJ nåede at komme foran med 20-11, inden Holbæk scorede tre mål i træk og fik rettet lidt op.

Men så løb det mere og mere modløse Holbæk-mandskab ind i målkrise nummer to, der varede næsten et kvarter uden scoringer.

30-16 stod der på måltavlen, da Holbæk-træner Michael Bøwig beordrede alle sine spillere frem i personlig mandsopdækning. Det gav den ønskede effekt i HØJ's angrebsspil og nogle relativt nemme Holbæk-mål.

Men da var løbet for længst kørt, og HØJ kunne trække sig tilbage med sæsonens første sejr, mens Holbæk tydeligt skuffet dumpede ned på sidstepladsen i tabellen.