21. november 2018
Lasse Meinert scorede til 4-2 for Holbæk på oplæg fra sin tvillingebror Claes Meinert.
Lasse Meinert scorede til 4-2 for Holbæk på oplæg fra sin tvillingebror Claes Meinert.
Foto: Christian Dahl
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Holbæk slog 1. divisionshold i testkamp

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Holbæk slog 1. divisionshold i testkamp
Lokalsport - 10. februar 2018 kl. 16:12
Af Christian Dahl
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Lørdag hentede Holbæk en sejr på 4-2 på udebane over Nykøbing, der ligger på niendepladsen i Nordicbetligaen.

Det var da også Nykøbing, der kom foran, da Mikkel Dahl i det 20. minut headede en hjørnesparksbold fra Anders Due i nettet.

Der gik dog kun to minutter før Holbæk udlignede, da et højt pres endte med, at Mikkel Jensen kunne løbe i straffesparksfeltet og afslutte. Bolden ramte en forsvarer og sprang over til Malte Sjørslev, der let kunne score.

Syv minutter inde i anden halvleg var det hjemmeholdet, der lagde et højt pres. De erobrede bolden fra Jonas Bengtsson, og derfra gik det stærkt med kombinationer centralt på banen, og igen blev Mikkel Dahl målscorer.

Denne gang gik der endnu kortere tid en efter 1-0-målet, før Holbæk udlignede. Mikkel Jensen sendte bolden i mål fra 25 meter, da ingen forsvarere pressede ham.

I det 69. minut var heldeet med Holbæk ved et hjørnespark. Bolden endte hos Sebastian Johansen, der fra kanten af straffesparksfeltet skød på mål. Bolden ramte Jonas Bengtsson og ændrede totalt retning, så Nykøbngs målmand var chanceløs.

Kort før tid sørgede tvillingerne Claes og Lasse Meinert for målet til resultatet 2-4. Efter et indkast i højre side brød Cales Meinert igennem nær mållinjen. Han sendte bolden skråt tilbage til Lasse Meinert, som sikkert sendte den i nettet.