16. oktober 2018
Nina Lykke Petersen scorede fire mål i træk og bragte Holbæk foran med 5-3 - og blev delt topscorer i sejren over AG. Foto Thomas Olsen
Nina Lykke Petersen scorede fire mål i træk og bragte Holbæk foran med 5-3 - og blev delt topscorer i sejren over AG. Foto Thomas Olsen
Foto: Thomas Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Holbæk-kvinder tog ny sejr

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Holbæk-kvinder tog ny sejr
Lokalsport - 02. december 2017 kl. 17:02
Af Brian Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Holbæk nåede op på syv kampe i træk uden nederlag i kvindernes 3. division i håndbold, da holdet lørdag rejste hjem fra AG med en sejr på 26-22. Sejren, der var holdets femte på stribe, sender Holbæk op på tredjepladsen i tabellen, hvor nordvestsjællænderne fortsat kun er noteret for et enkelt nederlag - i sæsonpremieren mod Brøndby.

Brøndbys Vestegn-naboer fra AG kunne ikke stille meget op mod topholdet i Albertslund-hallerne. Gæsterne var foran i stort set hele opgøret og gik til pause med en føring på 14-10. Men hver gang holbækkerne kom foran med en håndfuld mål, kæmpede hjemmeholdet sig prisværdigt tilbage i opgøret. 10 minutter før tid kunne AG have sneget sig tilbage i opgøret, da Holbæks Michelle Jacobsen ved stillingen 19-22 blev vist ud i to minutter. Men Holbæk vandt undertalsperioden med et mål og kunne trille sejren og de to point sikkert i hus.

- Jeg synes jo ikke den var særlig køn, men det er to gode point. Truppen var meget smal i dag, Men det er kampe som i dag, der gør at man er stolt. Man kan ikke andet end elske dem i dag, lød vurderingen af spillernes præstation.

I målet var Karoline Jensen en væsentlig faktor i sejren, mens Sara Alting og Nina Lykke Petersen delte topscorerværdigheden med syv scoringer hver.