18. december 2018
Joachim Schytte og Holbæk spiller torsdag aften den første af to oprykningskampe. Foto: Mie Neel
Joachim Schytte og Holbæk spiller torsdag aften den første af to oprykningskampe. Foto: Mie Neel
Foto: Mie Neel
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Holbæk kan tage første skridt mod 3. division

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Holbæk kan tage første skridt mod 3. division
Lokalsport - 12. april 2018 kl. 10:30
Af Anders Vestergaard
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

For andet år i træk skal Holbæk i mændenes kvalifikationsrække ud i oprykningskampe. Den første af to mod sønderjyske Tinglev Lundtoft Sydstjernen spilles på hjemmebane torsdag aften.

Holbæk blev to'er efter suveræne Dianalund/Tersløse, som rykker direkte op, mens holbækkerne sluttede næstbedst foran Slagelse.

Og Holbæk-træneren fornemmer en opadgående formkurve hos sit hold efter en resultat-og spillemæssig downperiode sidst på sæsonen.

- Vi er på det seneste igen begyndt at lave over 30 mål per kamp, og bortset fra Dianalund/Tersløse er vi det mest scorende hold i denne sæson, erkender træneren.

Men han er ikke rigtigt blevet klogere på det sønderjyske førstehold, som stillede op med blot syv mand i den betydningsløse sidste turneringskamp - og som i øvrigt har ønsket at spille på en hverdagsaften, fordi det er vanskeligt at stille hold i weekenden.

- Kampen gav ikke helt det rigtige indtryk, og der er nok mere i dem, end de viste mod Svendborg, men jeg tror da, vi har en god chance, siger Søren Leth.

Holbæk-truppen, som skal forsøge at skaffe et godt udgangspunkt inden returopgøret: Frederik Såby, Rasmus Andersen, Jannick Frederiksen, Troels Jensen, Victor Kolding, Jonas Andersen, Jonas Jensen, Mathias Pulkkinen, Phillip Tømmerholt, Joachim Schytte, Mikkel Hansen, Hjalte Christophersen.