21. november 2017
Mads Pieler Kolding (forrest) og Mads Conrad-Petersen  er klar til danskeropgør i anden runde ved Denmark Open. Foto: Scanpix
Mads Pieler Kolding (forrest) og Mads Conrad-Petersen er klar til danskeropgør i anden runde ved Denmark Open. Foto: Scanpix
Foto: Claus Fisker/Scanpix Denmark
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Holbæk-derby blev ikke til noget

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Holbæk-derby blev ikke til noget
Lokalsport - 19. oktober 2017 kl. 11:46
Af Christian Dahl
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der var lagt op til et møde mellem to holbækkere i anden runde af den danske Super Series-turnering Denmark Open. Men det bliver ikke til noget.

Holbækkeren Mads Pieler Kolding er ganske vist planmæssigt klar til anden runde i herredouble sammen med sin faste makker Mads Conrad-Petersen, men holbækkeren Frederik Colberg røg ud sammen med Rasmus Fladberg i første runde.

De to er eller danske mestre i herredouble, men Kasper Antonsen og Niclas Nøhr vandt kampen i tre sæt. Efter et første sæt til danmarksmestrene kom Antonsen/Nøhr først til 11 i andet sæt, og derfra så de sig ikke tilbage.

Dermed møder Kolding/Conrad i stedet Antonsen Nøhr torsdag. Vinderen af den kamp møder formodentlig førsteseedede Mathias Boe og Carsten Mogensen , der venter i fredagens kvartfinale, hvis de kan slå kinesiske Or Chin Chung/Tang Chun Man.

Tip os

Del din historie eller billeder

Send en e-mail til:
sndk@sn.dk