18. januar 2019
Jesper Hansen er forhåndsudtaget til EM og VM senere på året.
Jesper Hansen er forhåndsudtaget til EM og VM senere på året.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Hansen udtaget til EM og VM

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hansen udtaget til EM og VM
Lokalsport - 16. maj 2018 kl. 10:57
Af Anders Vestergaard
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Svebølles tidligere verdensmester i skeetskydning Jesper Hansen kan se frem til optimale forberedelser op til de kommende europa- og verdensmesterskaber, der skal afvikles i henholdsvis Leobersdorf og Changwon senere på året.

Han er nemlig sammen med fire andre af landets bedste skytter forhåndsudtaget til de to mesterskaber.

- Beslutningen er taget på det grundlag, at der for det første ikke er nogen tvivl om, at disse fire er de bedste atleter i deres respektive discipliner/klasser. For det andet ønsker vi, at de skal have ro til at udvikle en del tekniske ting, som giver dem bedre muligheder for at levere en toppræstation ved EM og VM, fortæller sportschef Linda Andersson.

Sportschefen understreger, at det kun er Team Danmarks verdensklasse- og eliteatleter, der kan blive forhåndsudtaget, da de igennem en lang periode har vist resultater på højt internationalt niveau, ligesom de arbejder med en seriøs satsning for at være med i verdenstoppen.

Om Jesper Hansen siger Linda Andersson til Dansk Skytte Unions hjemmeside.

»Jesper Hansen er verdensklasse-atlet. Han har i 2018 vundet sølv med 124 træffer i indledende ved Qatar Open, hvor en stor del af verdenseliten deltog. Han har desuden været i shoot off om en finaleplads ved World Cuppen i Mexico. Jesper Hansen præsterer på et konstant højt niveau, til trods for at han stadigvæk arbejder med at blive helt tryg ved et nyt gevær«.