20. oktober 2019
HB&I?s kommunikations- og salgschef Asger Madsen erkender, at mandagens møde i Holbæk Sportsby kan blive et kort et af slagsen.
HB&I?s kommunikations- og salgschef Asger Madsen erkender, at mandagens møde i Holbæk Sportsby kan blive et kort et af slagsen.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Generalforsamling i HB&I er ulovlig

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Generalforsamling i HB&I er ulovlig
Lokalsport Nordvestnyt - 14. juni 2019 kl. 14:48
Af Brian Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Mystikken breder sig om den forestående ekstraordinære generalforsamling i Holbæk Bold- & Idrætsforening.

arrow Læs også: Alle kan stemme om HB&I's bestyrelse, hvis de lægger 100 kroner

For mens klubben har modtaget indbetalinger fra over 100 medlemmer, der så kan stemme på generalforsamlingen, så viser det sig at den ekstraordinære generalforsamling er indkaldt for sent i forhold til klubbens vedtægter - og dermed kan blive erklæret ugyldig, inden den går i gang.

En gruppe af utilfredse spillere og trænere har med 20 underskrifter fået HB&I til at indkalde den ekstraordinære generalforsamling, hvor mistillid til den siddende bestyrelse - der ikke vil skille sig af med manager Morten Skovby - og eventuelt valg af en ny bestyrelse er de eneste punkter på dagsordenen.

Men i forhold til klubbens egne vedtægter er tidsfristen for den ekstraordinære generalforsamling ikke overholdt. Ifølge paragraf 9 i vedtægterne for Holbæk Bold- & Idrætsforening »afholdes efter bestyrelsens beslutning eller efter skriftlig anmodning fra mindst 20 stemmeberettigede medlemmer. I sidste tilfælde senest 14 dage efter begæringens modtagelse.«

Det betyder, at den ekstraordinære generalforsamling senest skal være afholdt inden fredag den 14. juni - og at generalforsamlingen i Holbæk Sportsby på mandag er for sent indkaldt i forhold til fristen.

- Det har været det muliges kunst. Bestyrelsen skal kunne være der, så vi måtte finde en dato, hvor alle er der, siger HB&I's kommunikations- og salgschef, Asger Madsen.

Han afviser, at datoen for den ekstraordinære generalforsamling hænger sammen med, at klubbens danmarksseriehold spiller sæsonens sidste kamp lørdag. Men han erkender, at mandagens møde i Sportsbyen kan blive et kort et af slagsen.

- Hvis ugyldigheden bliver påpeget, så kan man indkalde til en ny generalforsamling. Men hvem har interesse i det. Hvis der er indvendinger, så går man med det samme hver til sit og finder en ny dato, siger Madsen.

arrow Birol er sur - og ked af det
15. juni 2019 kl. 16:24 Opdateret: kl. 16:24
arrow Udskældt manager uenig i kritikpunkter
15. juni 2019 kl. 12:55 Opdateret: kl. 12:55
arrow Læserbrev fra HB&I-spillere
11. juni 2019 kl. 11:15 Opdateret: kl. 11:36