21. november 2017
Jakob Skovgaard blev matchvinder for TFC Odsherred.
Jakob Skovgaard blev matchvinder for TFC Odsherred.
Foto: Mik
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Frisparksperle sikrede Odsherred sejren over Ringsted

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Frisparksperle sikrede Odsherred sejren over Ringsted
Lokalsport - 17. april 2017 kl. 16:11
Af Christian Dahl
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

TFC Odsherred har inden tirsdagens kamp mellem Herfølge og Tuse et hul på fire point ned til nummer tre i sjællandsseriens pulje 2, efter de anden påskedag vandt hjemme med 1-0 over Ringsted.

En udesejr ville have sendt Ringsted på andenpladsen i kraft af bedre indbyrdes opgør, og gæsterne havde kampen igennem et spillemæssigt overtag. Men det kneb med at omsætte overtaget til reelle chancer.

Dem havde Odsherred heller ikke mange af. Men hjemmeholdets midtbanespiller Jakob Skovgaard viste individuel klasse i flere aktioner, da Odsherred fra det 58. til det 61. minut havde tre gode muligheder.

Tættest på var Jakob Skovgaard selv, da han sendte et frispark fra 25 meter direkte på stolpen.

Kampen fandt dog samme gænge som i første halvleg med Ringsted med mest boldbesiddelse og uden egentlige chancer til nogen af holdene.

Det var da også lidt tilfældige boldafretninger, der i det 86. minut betød, at Ringsted var nødt til at hive Joachim hansen omkuld fem meter uden for straffesparksfeltet.

Og hvor Jakob Skovgaard i starten af anden halvleg havde ramt venstre stolpe lavt, sad hans frisparksbold i det 87. minut helt oppe i venstre målhjørne.

Målet blev kampens eneste , og Odsherred står dermed med seks point i forårets tre kampe, mens Ringsted må nøjes med tre.

Tip os

Del din historie eller billeder

Send en e-mail til:
sndk@sn.dk