19. januar 2019
Kenney Pedersen og Tuse kunne ikke stille meget  op mod Allerøds tophold  onsdag aften.
Kenney Pedersen og Tuse kunne ikke stille meget op mod Allerøds tophold onsdag aften.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: En skidt omkamp for Tuse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

En skidt omkamp for Tuse
Opdateret 08. juni 2018 kl. 15:35
Lokalsport - 06. juni 2018 kl. 23:20
Af Anders Vestergaard
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

De var ellers ubesejret i forårets første ni kampe, men i aftes gik den ikke længere for Tuses fodboldspillere i sjællandsserien.

Træner Jesper Olsens udvalgte tabte nemlig med klare 0-5 til Allerøds tophold efter en kamp, hvor Tuse kom uheldigt fra start og allerede kort før pausen følte sig slået.

Den 19. maj blev de to holds seneste kamp afbrudt på grund af lyn og torden ved stillingen 1-1 efter 44 minutter. Allerød havde netop udlignet på et straffespark, og Tuse havde haft et par gode kontramuligheder.

Helt anderledes var den udsatte kamp, som Allerød satte sig på fra starten. Med et højt pres i et højt tempo var Tuses defensiv udfordret.

Allerede i det syvende minut kom Tuse bagud med 1-0. Det var et Tuse-hold, der var på hælene og udsat for hårdt pres.

Men efterhånden åd Tuse sig mere med i kampen, og med 10 minutter igen af første halvleg havde det vestsjællandske udehold tre hjørnespark i træk, og Allerød havde svært ved at få bolden væk.

Tuse holdt presset, men i første halvlegs overtid kunne Allerød gøre det til 2-0 og det knækkede for alvor Tuse-mandskabet.

- Det var ellers en ganske lige kamp, men målet inden pausen lukkede faktisk kampen, måtte Tuse-træner Jesper Olsen erkende.

Mens Tuse ikke har så meget at spille om, var det tydeligt, at Allerød skulle bruge en sejr, så sidste spillerunde i den kommende weekend, kan blive afgørende for om det bliver Allerød eller BSF, der rykker op i danmarksserien.

I anden halvleg fortsatte Allerød, hvor de slap. Efter 10 minutter hamrede hjemmeholdet bolden i nettet bag Tuses målmand William Heuser til 3-0.

Trængslerne var slet ikke ovre for Tuse, der kunne se Peter Frimand Rasmussen gøre det til 4-0 bare et par minutter senere, og med få minutter tilbage slog sjællandsseriens topscorer, Dino Karjesevic, til med sæsonens 30. mål, da han afdriblede William Heuser og scorede til slutresultatet 5-0.

- Vi måtte allerede skifte Christian Nielsen og Daniel Skov ud i første halvleg og Jesper Kristoffersen i anden, så det gjorde mere end almindeligt ondt på holdet. Men Allerød spillede også godt og er det klart bedste hold i rækken, sagde Jesper Olsen, der sammen med holdet slutter sæsonen på lørdag - mod BSF.