14. december 2017
Jakob Skovgaard og TFC Odsherred sæsonstarter på udebane mod B1908 mandag aften. Foto: Hans Jørgen Johansen
Jakob Skovgaard og TFC Odsherred sæsonstarter på udebane mod B1908 mandag aften. Foto: Hans Jørgen Johansen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Debutanter med stor rutine

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debutanter med stor rutine
Lokalsport - 07. august 2017 kl. 12:29
Af Anders Vestergaard
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Selv om menuen for første gang nogensinde står på turneringsfodbold i danmarksserien, er det et hold med masser af divisionserfaring, som TFC Odsherred mandag aften sender på banen til sæsonstarten mod B1908 i navnkundige Sundby Idrætspark.

De fleste i TFC Odsherreds startopstilling har tidligere spillet på højere plan i divisionerne, og selv om modstanderne fra Amagerklubben B1908 af mange betragtes som topkandidat, vil debuterende cheftræner i Odsherred, Erdogan Aslan, ikke udelukke kamp til stregen i Sundby Idrætspark.

- Vi kunne have ønsket os et lidt lettere hold at starte med. Vi får munden fuld, men vi har alligevel spillere, der kan gøre ondt på dem, mener Erdogan Aslan, som spår B1908, Roskilde KFUM og GVI som topfavoritter i danmarksseriens pulje 2.

Den trup, der mandag aften skal tage de første historiske skridt i den retning, består af målmand og assistenttræner Lasse Sømmergaard.

I Sømmergaards højre forsvarsside er Haydar Said en af fire nye ansigter i forhold til sidste sæson. Said har masser af divisonserfaring fra Avarta, Hvidovre og Svebølle.

I det centrale forsvar får anfører Mark Mainz selskab af Mads Bøjesen, som efter en sæson i Holbæk er tilbage i TFC med stor divisionsrutine.

Forsvarets venstre flanke udgøres af Alexander Dige, som også har divisionserfaring fra Holbæk og Svebølle.

På TFC Odsherreds midtbane kan Erdogan Aslan præsentere en nyhed i Oscar Skjold Pedersen, som var fast inventar på Avartas 2. divisionshold i sidste sæson.

Sidste sæsons venstrekant Andreas Elkjær rykker ind på den centrale midtbane sammen med Jakob Skovgaard og Mikkel Vestergaard, mens Victor Garcia spiller på højrekanten.

Helt i front skal den nyerhvervede angriber Yusuf Ghani lave målene.

På bænken mod B1908 har TFC Odsherred 20-årige Jeppe Juul Olsen ved siden af angriberen Yusuf Bakir og midtbanespilleren Daniel Pedersen.

Tip os

Del din historie eller billeder

Send en e-mail til:
sndk@sn.dk