22. april 2019
Frederik Colberg (th.) fra Holbæk er i finalen i DM i badminton sammen med Rasmus Fladberg.
Frederik Colberg (th.) fra Holbæk er i finalen i DM i badminton sammen med Rasmus Fladberg.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Colberg og Fladberg i finalen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Colberg og Fladberg i finalen
Lokalsport - 04. februar 2017 kl. 18:34
Af Christian Dahl
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der var nuværende eller tidligere Holbæk-spillere i fire af lørdagens 10 semifinaler ved DM i badminton. Og dervar mulighed for Holbæk-derby i finalen i både herredouble og mixeddouble. Men kun Frederik Colberg formåede sammen med Rasmus Fladberg at spille sig i finalen.

Det er første gang Frederik Colberg er i DM-finalen, mens Rasmus Fladberg sidste år blev dansk emster i single. De to slog i semifinalen Kasper Antonsen og Lasse Mølhede 21-13, 21-16 i lørdagens hurtigst overståede semifinale på blot 29 minutter.

Dermed stod de til at skulle møde holbækkeren Mads Pieler Kolding og Mads Conrad-Petersen i finalen, men favoritparret tabte overraskende til Mathias Christiansen og David Daugaard med 21-17, 21-18.

I mixeddoublen tabte holbækkeren peter Mørk sammen med Holbæks spillende træner Line Kruse med 21-14, 21-19 til Søren Gravholt og Maiken Fruergaard Sørensen.

I den anden semifinale i mixeddouble var den tidligere Holbæk-spiller Maria Helsbøl sammen med Lasse Mølhede oppe imod Mathias Christiansen og Sara Thygesen, som vandt 21-13, 21-16.