24. oktober 2019
Frederik Colberg, her under  en sommercamp i Slagelse, er sammen med makkeren Joachim Fischer Nielsen videre til anden runde i Spanish Masters. Foto: Hans Jørgen Johansen
Frederik Colberg, her under en sommercamp i Slagelse, er sammen med makkeren Joachim Fischer Nielsen videre til anden runde i Spanish Masters. Foto: Hans Jørgen Johansen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Colberg og Fischer videre fra første runde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Colberg og Fischer videre fra første runde
Lokalsport Nordvestnyt - 29. august 2018 kl. 11:17
Af Brian Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det bør give gode vibrationer i kroppen hos badmintonspilleren Frederik Colberg at være tilbage på spansk jord. Sidst holbækkeren var i aktion på den iberiske halvø var i juni, da han med herredoublemakkeren Joachim Fischer Nielsen strøg til tops og vandt challenger-turneringen Spanish International i Madrid.

Nu gælder det Spain Masters, der bliver afviklet i Barcelona. Colberg ankom mandag og kunne egentlig have ventet med at sætte sig i flyet. De to danskere skulle oprindelig have mødt et tysk par onsdag i første runde, men har - formentlig på grund af skade - fået en walkover og skal først i kamp torsdag, hvor vinderen af opgøret mellem danske Mathias Bay-Schmidt og Lasse Mølhede og den spanske duo Bernat Amaya og Marc Gallardo.

- Det er en noget stærkere turnering end i Madrid, men vi håber det bedste. Vi håber at vi kan spille os til kvartfinalen, hvor vi kan løbe ind i David Daugaard og Frederik Søgaard, som vi træner med til daglig i Brøndby. Men det bliver svært, fastslår Colberg fra hotellet i Barcelona.