15. december 2017
Mads Bøjesen. Foto: Mie Neel
Mads Bøjesen. Foto: Mie Neel
Foto: Mie Neel
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Bøjesen vender tilbage til Odsherred

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bøjesen vender tilbage til Odsherred
Lokalsport - 02. august 2017 kl. 10:45
Af Brian Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Fodboldspilleren Mads Bøjesen er tilbage hos vennerne i kliken i TFC Odsherred. Bøjesen, der før den overståede sæson skiftede fra Odsherred til Holbæk, er tilbage i barndomsklubben og var tirsdag tilbage i midterforsvaret i træningskampen mod Glostrup, som Odsherred vandt med 5-1. Et skifte, der glæder Odsherred-sportschef Henrik »Småtte« Pedersen.

- Han har været lidt i tvivl og vi har stukket lidt til ham. Det er klart, at når han melder ud, at han ikke fortsætter i Holbæk, så stikker vi endnu mere til ham. »Bøje« har trænet med siden vores træningskamp mod Holbæk og han er jo rigtig gode venner med vores målmand, Lasse Sømmergaard, forklarer sportschefen.

Pedersen slår fast, at midterstopperen Kasper Karlsen på grund af en skade helt sikkert ikke bliver spilleklar til de første opgør i danmarksserien, og det gør ikke glæde over tilgangen af rutinerede Bøjesen mindre.

- Vi får også »Y« (Yusuf Bakir, red.) og Daniel Pedersen hjem fra ferie snart, og så begynder der at blive den kamp om pladserne, som vi gerne vil have, lyder det fra Henrik »Småtte« Pedersen.

Odsherred debuterer i danmarksserien på mandag, hvor holdet besøger B 1908.

Tip os

Del din historie eller billeder

Send en e-mail til:
sndk@sn.dk