17. oktober 2019
Det blev behørigt fejret, da Asnæs lørdag sikrede sig oprykning til serie 2.
Det blev behørigt fejret, da Asnæs lørdag sikrede sig oprykning til serie 2.
Foto: Peter Madsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Asnæs rykker op i serie 2

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Asnæs rykker op i serie 2
Lokalsport Nordvestnyt - 03. juni 2019 kl. 14:50
Af Jeppe Krarup og Christian Dahl
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Asnæs spiller næste sæson i serie 2.

Det blev en kendsgerning i weekenden, hvor Asnæs vandt lokalopgøret mod Hørve, og samtidig vandt en skrivebordssejr over Vipperød. Bare en af delene havde været nok for holdet, som nu også er sikker på at vinde serie 3 pulje 6.

- Det betyder rigtig meget, at vi kommer op i en række, hvor vi bliver udfordret mere. Nu skal mine spillere også til at indstille sig på ikke at være favoritter til hver kamp, men at være »underdogs« i stedet. I resten af den her sæson vil vi forsøge på at bevare vores status som ubesejrede. Det er vores nye målsætning, lød det fra den glade Asnæs-træner Christian Mainz Møller.

Ubesejret er holdet dog kun på grund af skrivebordssejren over Vipperød, som havde vundet 5-0 på banen. Men Vipperød havde ikke gjort papirarbejdet godt nok i forhold til den tidligere Holbæk- og Svebølle-målmand Nicky Jensen, som også spiller oldboys i Tuse. Derfor blev Asnæs efterfølgende tildelt en sejr på 3-0.

I lørdagens udekamp mod Hørve, bragte Christian Olsen hurtigt Asnæs foran, men sejren var ved at glide topholdet af hænde, da Michael Lund udlignede med godt et kvarter tilbage af kampen. Den tidligere TFC Odsherred-angriber Mads Kristensen sørgede dog for to mål i slutminutterne, som gav Asnæs sejren på 1-3.

Som rækkevinder kommer Asnæs også til at deltage i slutspillet om at blive samlet sjællandsk vinder af serie 3. Holdet får hjemmebane i kvartfinalen den 18. juni, hvor modstanderen bliver vinderen af pulje 5. Det bliver enten Fløng-Hedehusene eller Avedøre.