19. maj 2019
Træner Kennet Jensen stod for sidste gang i spidsen for Kalundborg i efterårets sidste kamp i Herfølge. Foto: Per Christensen
Træner Kennet Jensen stod for sidste gang i spidsen for Kalundborg i efterårets sidste kamp i Herfølge. Foto: Per Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Afskedspoint til træner Jensen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Afskedspoint til træner Jensen
Lokalsport - 03. november 2018 kl. 19:54
Af Anders Vestergaard
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Træner Kennet Jensen stod for sidste gang i spidsen for sit hold, da Kalundborg i fodboldens serie 1 lukkede efterårssæsonen lørdag eftermiddag med en udsat kamp mod et af de andre bundhold fra Herfølge.

Og med 2-2 fik Kalundborg-træneren et afskedspoint, som han alt i alt var ganske godt tilfreds med, selv om Kalundborgs bundhold faktisk var foran med 0-2 efter et kvarters tid i første halvleg, hvor først Andrew Kakooza og ikke længe efter Oliver Andersson var spillerne bag målene.

Det blev en stilling, der holdt sig til pausen, men straks i anden halvleg, gik der lidt grus i maskineriet for Kalundborg, da Herfølges rutinerede mandskab reducerede.

Og bare et kvarter senere kunne hjemmeholdet oven i købet udligne til 2-2 efter lidt tumult oven på et indlæg.

- Ærgerligt, at vi ikke fik lukket kampen i første halvleg, men vi skal alligevel nok være glade for et point, sagde Kalundborgs afgående træner efter den udsatte kamp.