17. april 2021
Jesper Hansen skød sig til en andenplads ved en Wolrd Cup-afdeling i Kairo.
Jesper Hansen skød sig til en andenplads ved en Wolrd Cup-afdeling i Kairo.
Foto: Per Buurgaard Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: World Cup-sølv til Jesper Hansen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

World Cup-sølv til Jesper Hansen
Lokalsport Nordvestnyt - 26. februar 2021 kl. 18:07
Af Christian Dahl

Efter indrejseforbud til MArokko ved den første planlagte skydning i år, kom skeetskytten Jesper Hansen fra Svebølle i stedet i gang med sæsonen i denne uge.

Det gjorde med han stor succes, da det blev til en sølvmedalje i World Cup-afdelingen i Kairo.

Kvalifikationsskydningen blev meget tæt med kun en træffer mellem nummer et og nummer ni, men Jesper Hansen var bedst og gik til finalen som nummer et med blot fire missere på de første 125 lerduer og vinder af omskydningen.

I finaleskydningen klarede han sig igennem alle eliminationerne, så det til sidst kun var ham og ukrainske Mikola Milchev, der var tilbage. På det tidspunkt havde Jesper Hansen syv afbrændere, mens Mikola Milchev kun havde fem.

På de afgørende duer skød ukraineren forbi to gange, men da Jesper Hansen havde en enkelt misser, blev det ukraineren, der tog guldet.

Jesper Hansen er udtaget til OL, og sølvet er hans sjette World Cup-medalje.

- Det var udfordrende at skyde i kunstigt lys, som vi gjorde i finalen i dag, da det giver nogle skygger. Men jeg fokuserede hele tiden på et skud ad gangen, og det gav resultater. Det er en rigtig god start på sæsonen, som ser lovende ud i forhold til vores trænings- og konkurrence-setup. Det, sammen med rigtig god ammunition, gav mig en flot medalje i dag, siger Jesper Hansen ifølge Dansk Skytteunions hjemmeside.

Lars Løkke starter nyt parti i midten af dansk politik. Kunne du finde på at stemme på hans parti ved næste folketingsvalg?