15. august 2020
PostNord Danmark Rundt med ma?l pa? toppen af Asnæs Indelukke.

Foto: Per Christensen
gallery icon

Se billedserie

PostNord Danmark Rundt med ma?l pa? toppen af Asnæs Indelukke. Foto: Per Christensen
Foto: Per Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Video og billeder: Lisson frem i klassementet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Video og billeder: Lisson frem i klassementet
Lokalsport Nordvestnyt - 24. august 2019 kl. 20:55
Af Anders Vestergaard
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En sejr på Asnæs Indelukke var udelukket, men generelt gjorde Christoffer Lisson fra Kalundborg en god figur og rykkede en tak frem i klassementet, da fjerde etape af det danske etapeløb PostNord Danmark Rundt lørdag eftermiddag blev kørt i højt solskin og med opbakning fra masser af tilskuere langs den smukke og kuperede rute, der strakte sig fra Korsør til Asnæs i det smukke Odsherred.

arrow Læs også: Se billederne: Cykelhygge i Asnæs Indelukke

Lisson, der med nummer 171 er kaptajn for BHS Almeborg Bornholm, sad med til det sidste i det stærkt reducerede felt og blev nummer 17 bare 11 sekunder efter den belgiske vinder Jasper De Buyst fra Lotto Soudal, der på de sidste meter før målet på toppen af Asnæs Indelukke blandt andre overspurtede den tidligere danmarksmester Alexander Kamp fra Riwal.

Christoffer Lisson, der lå på en sammenlagt 10. plads før dagens strabadser, rykkede med lørdagens resultat en plads frem i klassementet.

- Jeg havde håbet på at blande mig i top fem, men afslutningen blev hårdere, end jeg havde regnet med. Der blev angrebet allerede første gang, vi ramte rundstrækningen, så jeg brugte rigeligt med kræfter for at holde mig med fremme til sidst, sagde den pustende Lisson umiddelbart efter etapen.

Han ser frem til søndagens afsluttende etape, hvor han håber på at slippe for uheld, fastholde sin placering i top 10 og kan være med til at spurte om etapesejren på den flade afslutning på Frederiksberg i København.

Holbækkeren Jakob Egholm, der kører for det amerikansk baserede talenthold Hagens Berman Axeon var godt tilfreds med sin egen præstation som vejkaptajn på ruten, som han kender godt og jævnligt træner på.

- Jeg skulle blandt andet udpege punkter på ruten, hvor vi skulle være med fremme og det lykkedes godt. Og så var det bare fantastisk at høre sit eget navn blive råbt højt jævnligt blandt de mange tilskuere, især på den sidste del af ruten, sagde den tidligere juniorverdensmester, som søndag skal hjælpe sin danske holdkammerat Mikkel Bjerg med at fastholde en god podiechance på Frederiksberg.

arrow Belgier træder sig til etapesejr i Danmark Rundt
24. august 2019 kl. 17:32 Opdateret: kl. 17:34
arrow Odsherreds bakker tager imod Danmark Rundt
24. august 2019 kl. 16:54 Opdateret: kl. 17:40
arrow Rytterne har ramt Høve Stræde
24. august 2019 kl. 16:49 Opdateret: kl. 16:49
Dansk Folkeparti vil stoppe forhøjelse af pensionsalder ved 70 år. Er det en god idé?