21. april 2021
Den tidligere HBI- og Svebølle-spiller Fead Rama bragte Holbæk United foran mod Odsherred.
Den tidligere HBI- og Svebølle-spiller Fead Rama bragte Holbæk United foran mod Odsherred.
Foto: Peter Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: United og Odsherred spillede uafgjort

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

United og Odsherred spillede uafgjort
Lokalsport Nordvestnyt - 05. april 2021 kl. 18:16
Af Christian Dahl

Holbæk United har ryggen mod muren på sidstepladsen i serie 1 inden foråret, hvor holdet skal forsøge at undgå nedrykning til serie 2.

Situationen er helt omvendt for FK Odsherred, der ligger på førstepladsen i serie 3 inden forårspremieren.

Dermed kan de to hold komme til at spille i samme række efter sommerferien, og det endte også uden vinder, da holdene mødtes i en træningskamp lørdag.

4-4 endte opgøret, efter Odsherred havde vundet første halvleg 3-2.

Fead Rama, der er kommet til Holbæk United fra HAgested, bragte Holbæk United foran 0-1, men då satte Odsherred sig ellers på det.

Andreas Elkjær blev dobbelt målscorer i første halvleg, da han udlignede til 1-1 og senere scorede til 3-1. I mellemtiden havde Marcus Okkels scoret til 2-1.

Lige inden pausefløjtet fik United en livline, da Odsherred scorede selvmål til pausestillingen 3-2.

I anden halvleg udlignede den spillende træner Samir Rexha, men Odsherred tog endnu en gang føringen, da Alexander Dige udnyttede et straffespark.

Det lykkedes dog for Samir Rexha at udligne til slutresultatet 4-4.

- Alt i alt en godkendt kamp. Der var mange af de takter, vi ønsker - god boldomgang, masser af pasninger, godt tempo i spillet. Vi skabte rigtig mange chancer, hvor vi brænder tre 100 procent-chancer, fortæller spillende træner Mehmet Tomak.

United har haft stor spillerudskiftning i vinterpausen, men Mehmet Tomak mener, at holdet formmæssigt og spillemæssigt nærmer sig 100 procent.

Det har holdet endnu en mulighed for at nå inden sæsonåbningen. Næste weekend møder holdet nemlig Undløse, og her må forsvaret gerne løfte sig.

- Defensivt har vi noget at arbejde med. Vi giver nemme chancer væk, så det skal vi arbejde på i den kommende uge, og vi skal se en mere solid bagkæde til næste uges træningskamp mod Undløse, siger Mehmet Tomak.

Fra den 21. april må eksempelvis restauranter åbne for servering udenfor og indenfor men med restriktioner. Er reglerne for at gå ud og spise og drikke for indviklede?