25. september 2021
Spillende Holbæk-træner Thomas Laybourn måtte erkende at 2. divisionsholdet var lidt rustent mod Solrød Strand. Foto: Per Christensen
Spillende Holbæk-træner Thomas Laybourn måtte erkende at 2. divisionsholdet var lidt rustent mod Solrød Strand. Foto: Per Christensen
Foto: Per Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ud af fjerene med øretæve

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ud af fjerene med øretæve
Lokalsport Nordvestnyt - 15. september 2021 kl. 11:00
Af Anders Vestergaard

Der skal syv sejre til for at vinde en holdkamp i badminton i 2. division. Og tirsdag var Holbæk tæt på at komme bagud 7-0 i udekampen mod Solrød Strands tredjehold i sæsonpremieren.

Efter nederlag i de to mixed-doubler og de to damesingler, tabte Holbæk også de første to herresingler, inden Andrzej Niczyporuk i tredje herresingle sørgede for lidt medvind til Holbæk.

Med 21-19, 21-7 sikrede han Holbæk en sejr og dermed et enkelt point til tabellen. Men det blev også Holbæks eneste, da Solrød Strand vandt holdkampen 12-1.

Nikolaj Andersen måtte opgive at fuldføre sin kamp i anden herresingle, da han var bagud 11-2 i tredje sæt, og det betød også, at Solrød Strand vandt første herredouble uden kamp. Og Holbæk formåede heller ikke at vinde nogen af de andre tilbageværende kampe.

- Andrzej Niczyporuk var den eneste, der var 100 procent fit. Han træner hver dag, mens resten hænger efter, siger Holbæks træner Thomas Laybourn, som selv tabte 19-21, 17-21 i første mixed-double med Pernille Hansen og 17-21, 16-21 i anden herredouble med Peter Mørk.

Ifølge Laybourn var det tydeligt, at holbækkerne havde svært ved at følge de unge Solrød Strand-spillere til dørs.

- Det var fint nok. Vi var sgu lidt rustne. Der var fine kampe, men der kommer nogle fejl hist og her, og konditionen er ikke, hvor den skal være, siger Thomas Laybourn.

Han mener, at corona-aflysningerne er gået hårdt ud over Holbæk.

- Det har været en sindssyg periode siden november. Folk er i ubalance både spillemæssigt og mentalt, siger Thomas Laybourn.

Holbæk var uden stortalenterne Benedicte Sillassen og Marcus Kruse Pedersen, som begge har skiftet klub siden corona-nedlukningen for snart et år siden. Men Thomas Laybourn ser alligevel positivt frem mod årets første hjemmekamp lørdag den 25. september mod Skovshoveds tredjehold, som også tabte 12-1 i deres første kamp.

- Vi holder oprejst pande, og så skal den have fuld hammer mod Skovshoved, siger Thomas Laybourn.

Stemmer du til kommunalvalget i år?