19. oktober 2021
Jonas Bengtsson fik udlignet kort før til i den dramatiske kamp mod B73, Slagelse. Foto: Anders Vestergaard
Jonas Bengtsson fik udlignet kort før til i den dramatiske kamp mod B73, Slagelse. Foto: Anders Vestergaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Uafgjort i stort Svebølle-drama

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Uafgjort i stort Svebølle-drama
Lokalsport Nordvestnyt - 09. oktober 2021 kl. 20:35
Af Anders Vestergaard

Det er ellers ikke noget han plejer at gøre. Han holder sig for god til den slags. Og derfor var det også meget usædvanligt, at høre Svebølles ellers rolige, spillende cheftræner Jonas Thomsen give udtryk for sin utilfredshed med dommerens præstation oven på 2-2-kamp på udebane mod B73, Slagelse lørdag eftermiddag.

- Det var en vanvittig kamp, som dommertrioen tabte på gulvet med mange fejlkendelser, der ødelagde opgøret. Og det gik begge veje, lød det trods alt ganske fattet fra den spillende cheftræner efter oplevelserne i Slagelse.

I en hårdt spillet fodboldkamp, der ifølge Svebølle-træneren blev afviklet på en dårlig bane, kom Svebølle bagud allerede efter fire minutter, men ret hurtigt fik angriber Nick Trier udlignet, da han blev spillet fra af Nikolaj Toft.

Efter en halv time kom Slagelse-mandskabet igen foran i en kamp, som for alvor fik nerve i anden halvleg. Dommerens kort blev luftet flittigt, og efter en times spil blev Svebølles offensiv-spiller Yassin Ismail præsenteret for direkte rødt kort efter nogle tumultagtige scener med en modspiller.

Og ikke længe efter så Nikolaj Toft også rødt, da han fik sit andet gule kort.

Med to mand i undertal fik Svebølle dog alligevel udlignet med 10 minutter tilbage, da Jonas Bengtsson udnyttede Christian Sonbergs brugbare pasning.

Men kort-uddelingen var ikke overstået, og umiddelbart efter måtte Bengtsson også ud i 10 minutter med et gult kort.

Med kun otte mand på banen kom Svebølle dog til store chancer alligevel, men det gjorde også hjemmeholdet i den bemærkelsesværdige kamp, som dommeren forlængede med rigtig mange minutter.

- Det var en rigtig dårlig kamp for både spillere og dommertrio, så på den baggrund, kan jeg kun være tilfreds med et point. Det kunne være gået til begge sider, sagde Jonas Thomsen efter kampen.

Med det uafgjorte resultat er Svebølle ubesejret i otte kampe og holder sig godt til i toppen.

Rejser du til udlandet i år?