15. november 2019
Jesper Halling og Tuse måtte nøjes med uafgjort i udekampen mod Frem Sakskøbing. Foto: Peter Andersen
Jesper Halling og Tuse måtte nøjes med uafgjort i udekampen mod Frem Sakskøbing. Foto: Peter Andersen
Foto: Peter Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tuse-skuffelse på Inges Auto Park

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tuse-skuffelse på Inges Auto Park
Lokalsport Nordvestnyt - 12. oktober 2019 kl. 16:57
Af Anders Vestergaard
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Skuffelsen var stor og ikke til at tage fejl af, da Tuse i fodboldens sjællandsserie måtte lade sig nøje med 1-1 i lørdagens udekamp mod Frem Sakskøbing.

Tuse var klare forhåndsfavoritter mod bundholdet fra Lolland, og på Inges Auto Park, som frem Sakskøbings hjemmebane hedder, var det ifølge træner Freddy Andersen også Tuse, der var bedst og producerede chancer på samlebånd.

- Det var frygtelig skuffende med kun uafgjort. Alle vores fire offensive kræfter havde store chancer, men de manglede lige det sidste, sagde træner Freddy Andersen umiddelbart inden den lange hjemtur mod Nordvestsjælland.

Generelt blev det en noget trist oplevelse for Tuse-mandskabet, der allerede efter fem minutter kom bagud, da keeper Kasper Gettermann tabte bolden ind i eget mål.

Samme Gettermann kom i øvrigt i fokus igen i slutningen af kampen, da han blev udvist med gult kort og mellem stængerne blev afløst af midtbanespilleren Magnus Carlson.

Med den tidlige Frem Sakskøbing-scoring blev Tuse for alvor mødt af et kompakt og hårdt slidende hjemmehold, som brugte det meste af kampen på at forsvare sig.

Og det blev for alvor op ad bakke for Tuse-gæsterne, da forsvarsspilleren Kenney Pedersen blev sendt fra banen med direkte rødt kort for at have hevet en spiller omkuld i en omstilling.

Hjemmeholdet fik lidt senere et gult kort, og ikke længe efter fik Tuse udlignet, da Jonas Næsborg sparkede en lidt tilfældig bold i kassen.

Selv med en mand i undertal - efter Gettermanns gule kort - producerede Tuse chancer. Den største tilfaldt Tuse-angriber Mikkel Larsen, der dog måtte se hjemmeholdet keeper redde det gode forsøg.