27. maj 2020
Fodbold. Sjællandsserien.  Tuse-Køge. Kenney Pedersen, th. Foto: Peter Andersen
gallery icon

Se billedserie

Fodbold. Sjællandsserien. Tuse-Køge. Kenney Pedersen, th. Foto: Peter Andersen
Foto: Peter Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tuse skuffede mod bundhold

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tuse skuffede mod bundhold
Lokalsport Nordvestnyt - 21. september 2019 kl. 18:06
Af Brian Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

På papiret var det top mod bund, da Tuses fodboldmandskab lørdag tog imod Køge BK i mændenes sjællandsserie. Men det var ikke helt til at aflæse på måltavlen, for gæsterne fra Køge kunne rejse hjem med det ene point i behold efter 3-3.

Angriberen Emil Friis sørgede for tidlige Køge-føring med en scoring efter fem minutter. Jesper Halling fik udlignet midt i første halvleg, og værterne bragte sig i front, da Nicolai Gylling Olsen scorede efter en halv time. Men i slutningen af første halvleg gik det helt galt for Tuse. Først blev Køges August Andersen væltet i feltet, så Oskar Drost Brøndumbo kunne udligne på straffespark. Og i halvlegens næstsidste minut tog Køge igen føringen, denne gang efter et langskud af Emil Friis.

Efter pausen voksede Tuse-presset støt - lige indtil udligningen kom. Indskiftede Jonas Næsborg fik prikket en lang bold forbi Jacob de Fries i Køge-målet. I kampens slutning var der aktioner foran begge mål, men der var efter slutfløjtet kun ringe tvivl om, hvem der var mest tilfredse.

- Vi er heldige at gå herfra med et point. Det var fortjent nok, at det blev uafgjort, og havde Tuse vundet, så ville det også have været fortjent, erkendte Køge-træner Theis Bennekou.

Tuse-træner Freddy Andersen kunne ikke stille sig helt så tilfreds.

- Det er jo en kæmpe skuffelse. Jeg synes vi var bedre på stort set alle parametre. Men vi var ikke klar, og det er derfor vi ikke vinder, lød det fra Andersen.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?