29. september 2020
Frederik Thor og Tuse kommer ikke til at spille om point i sjællandsserien på denne side af sommerferien. Foto: Mie Neel
Frederik Thor og Tuse kommer ikke til at spille om point i sjællandsserien på denne side af sommerferien. Foto: Mie Neel
Foto: Foto:Mie Neel
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tuse er afklaret med turneringsstop

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tuse er afklaret med turneringsstop
Lokalsport Nordvestnyt - 20. maj 2020 kl. 17:27
Af Brian Jensen

Tuse havde med en femteplads i sjællandsserien ikke det store på spil i spørgsmålet om, hvordan eller om seriefodbolden kunne afvikles før sommerferien. Og med DBU Sjællands meddelelse om, at turneringen bliver indstillet og at resulaterne fra efteråret afgør op- og nedrykningerne, kan træner Freddy Andersen begynde at skue frem mod næste sæson.

- Turnerings- og resultatmæssigt betyder det intet, siger Andersen, der førte Tuse til fem sejre, tre uafgjorte og tre nederlag i efterårets 11 opgør.

Tuse-træneren mangler til gengæld den helt store gulerod at lokke med i de resterende træningspas frem mod sommerferien. Og at der ikke er point på spil kan sagtens få indflydelse på spillernes trænings-iver.

- Egentlig er det den logiske udgang at stoppe sæsonen. Vi kunne godt have brugt kampene til at blive klar til efteråret. Det er lidt som at tage bad med badehætte, i forhold til træningen, siger Andersen og uddyber.

- Det går ud over motivationen og formentlig også antallet af deltagere til træning. Vi kunne godt have brugt kampene, men det er jo ens for alle, påpeger han.

Cheftræneren håber, at det efter genåbningens fase tre bliver muligt at spille træningskampe.

- Vi træner to gange om ugen, og lige så snart vi må spille træningskampe, så gør vi det. Der er jo også nogle 2. divisionshold, der muligvis skal spille træningskampe eller andre hold, der skal holde sig i gang, lyder det.

DBU København besluttede tirsdag at genoptage turneringsfodbolden - under forudsætning af, at forsamlingsforbuddet ophæves og at der kommer en lempelse af myndighedernes krav. Det står i skærende kontrast til både DBU Jylland, DBU Fyn og DBU Sjælland, hvor man har valgt at indstille sæsonen.

- Jeg er glad for, at DBU Sjælland ikke vælger samme løsning som DBU København. At vi kan starte på en frisk efter sommerferien, siger Freddy Andersen.

Mener du, at det bliver mere forvirrende og besværligt at følge regeringens corona-retningslinjer?