4. juni 2020
Morten Kristiansen scorede otte mål for Lammefjorden, men fik sikke scoret på frikast efter tid, så Lammefjorden måtte nøjes med 29-29 ude mod Ledøje-Smørum.
Morten Kristiansen scorede otte mål for Lammefjorden, men fik sikke scoret på frikast efter tid, så Lammefjorden måtte nøjes med 29-29 ude mod Ledøje-Smørum.
Foto: Peter Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tredje X i streg for Lammefjorden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tredje X i streg for Lammefjorden
Lokalsport Nordvestnyt - 13. oktober 2019 kl. 18:53
Af Christian Dahl
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

For tredje kamp i træk spillede Lammefjorden søndag uafgjort i mændenes 3. division i håndbold.

arrow Læs også: Masser af selvtillid i Lammefjorden

Ude mod Ledøje-Smørum blev det 29-29 i en medrivende kamp.

Lammefjorden havde forsvarsprblemer i første halvleg og var bagud 16-14 ved pausen. I anden halvleg fik de bedre fat i forsvaret, men da Mads Vandborg midt i anden halvleg fik sin tredje to minutters udvisning og dermed rødt kort, så det skidt ud for Lammefjorden.

Men holdet stod sammen og var flere gange foran. Senest ved 26-27.

I sidste minut havde Lammefjorden bolden og fik frikast med tiden stoppet tre sekunder før tid. Holdet forsøgte at sætte topscorer Morten Kristiansen op, som ellers var mandsopdækket, men en af hjemmeholdets spillere løb ind og forstyrrede hans tilløb. Det gav to minutters udvisning til Ledøje-Smørum og et nyt frikast til Lammefjorden, men dommerne vurderede, at tiden var gået. Dermed skulle Morten Kristiansen afslutte direkte med en mur afhænder foran sig i stedet for at komme i tilløb, og hans skud endte i skoven af arme, og dermed endte kampen 29-29.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?