25. maj 2020
Claus Forza Pedersen måtte tale med store bogstaver før Løve-Høng vågnede op til dåd.
Claus Forza Pedersen måtte tale med store bogstaver før Løve-Høng vågnede op til dåd.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Trænerens pausesnak havde effekt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Trænerens pausesnak havde effekt
Lokalsport Nordvestnyt - 01. november 2019 kl. 10:51
Af Anders Vestergaard
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der var kun lidt - grænsende til ingenting - der fungerede i første halvleg for Løve-Høngs håndboldmænd i kvalifikationsrækken mod Team Faxe torsdag aften i Hønghallen.

Men en tydelig enetale med store bogstaver i pausen fra træner Claus Forza Petersen havde en gavnlig effekt på spillerne, og så kunne Løve-Høng med genoprettet spil i højt tempo vende slagets gang og vinde kampen med 27-25.

- Vi spillede generelt en forfærdelig kamp og var specielt i første halvleg slet ikke klar. Vi lavede børnefejl, så en skideballe i pausen var nødvendig, måtte Løve-Høng-træneren indrømme.

Og fra anden halvlegs start fik hjemmeholdet gang i benene og diskede op med det sædvanlige hurtige spil, der gradvist gjorde Faxe-gæsterne møre og medgørlige.

- Vi kunne efterhånden løbe lige igennem og fik vist, at vi var markant i bedre form end dem, sagde Claus Forza, der dog ærgrede sig grumt over afslutningen på kampen.

Her fik playmaker og forsvarskrumtap Frederik Hasselriss direkte rødt kort for en hændelse som Løve-Høng-træneren slet ikke forstod.

Nu er det igen muligt at komme på restaurant. Har du savnet at gå ud og spise?