26. januar 2021
Fårevejle i serie 1 og Tuse fra sjællandsserien mødtes i starten af måneden i en træningskamp. Tirsdag aften skal begge hold i sving igen. Foto: Anders Vestergaard
Fårevejle i serie 1 og Tuse fra sjællandsserien mødtes i starten af måneden i en træningskamp. Tirsdag aften skal begge hold i sving igen. Foto: Anders Vestergaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tirsdags-travlt i fodbolden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tirsdags-travlt i fodbolden
Lokalsport Nordvestnyt - 10. august 2020 kl. 17:00
Af Anders Vestergaard

Efter nogle urolige måneder præget af coronapandemiens restriktive konsekvenser, nærmer turneringsstarten i den lokale fodbold sig for alvor.

Mens Holbæk i 2. divisions vestkreds først skal i gang med turneringen søndag den 30 august på udebane mod Thisted, lyder startfløjtet i seriefodbolden allerede på lørdag og søndag.

Langt om længe skal de lokale hold i sjællandsserien og nedefter i gang med kampen om pointene, og tirsdag aften pudser en del af dem formen af med trænings- eller pokalkampe.

Holbæk, der startede træningen for en god uges tid siden og i lørdagens sommerhede spillede 0-0 i den første træningskamp mod 2. divisionkollegerne fra Skovshoved i Holbæk Sportsby, spiller tirsdag aften klokken 18.30 en træningskamp mod Tuses bedste hold i forbindelse med indvielsen af sjællandsserie-klubbens nye kunstgræsbane.

Tuse, der turneringsstarter lørdag på egen bane mod Næstveds divisionsreserver, har vundet stort og spillet uafjort mod henholdsvis Stenløse og Fårevejle i de to første træningskampe, mens Raklev fra serie 1 blev besejret på egen bane med 1-4 i lørdagens varme testkamp.

Fårevejle, der senest har spillet træningskamp mod Kalundborg fra serie 2 - og i øvrigt skyder turneringen i gang på søndag med hjemmekamp mod Holbæks divisionsreserver, får tirsdag aften klokken 19 besøg af Ringsted fra sjællandsserien i tredje runde af pokalturneringen. Tidligere har Fårevejle slået serie 1-kollegerne fra Holbæk United og Gislinge fra serie 3 ud af turneringen.

Raklev, der hjemme på banen ved Røsnæshallen, sæsonstarter mod Benløse, får efter alt at dømme nok at se til, når den tidligere Svebølle- og TFC Odsherred-træner Erdogan Aslans danmarksseriehold fra Ishøj kommer forbi tirsdag aften. Raklev har tidligere slået serie 4-holdene fra Hørve og Nykøbing ud af pokalen.

Undløse er det laveste rangerede lokale hold tilbage i pokalturneringen, og serie 2-holdet bliver efter alt at dømme kraftigt udfordret, når BSF fra danmarksserien kommer på besøg klokken 19 på Undløse Stadion.

Undløse har tidligere slået Vallenbæk fra serie 1 og Såby Fodbold ud af pokalturneringen. På lørdag er Såby Fodbold igen modstander i første turneringskamp på udebane i serie 2.

Aftalepartier holder fast i, at biler skal kunne konfiskeres ved farlig kørsel - uanset om føreren ejer bilen. Er det en god idé?